Kaç arkadaşınız var?

Sadık, sağlam bir dosttan bahsediyorsak bir tane var. 6.5 senedir tek yanlışını görmedim, lisede farklı okullara gittik hala aynı samimilik var. Aslında 2 tanelerdi de biri yavaş yavaş gitti.
Normal arkadaş olarak düşünürsek okulda bir sürü var da hiçbirine fazla değer vermiyorum. İşi düşmeyince basar gider çoğu.

Kaç tane arkadaşınız var? Benim hiç yok olmadı. Arkadaş olarak kastettiğim şey tanıştığınız insanlar değildir, kendinize yakın bulduklarınız dost diyebildiklerinizdir.
bu soruyu görene kadar hiç düşünmedim arkadaşım hiç oldumu diye ve hiç olmamış vay be.

İki yüzlülük yapıyorsunuz ama. Sırf yalnız kalmamak için arkadaş gibi gözükmeniz doğru değil.
Açıkçası aynısını ben de yapıyorum. Sınıfta telefonun olmayıp da tek başına 8 saat geçirmek kolay değil. Mecburiyetten yapmak zorunda kalıyorum. Sistemi benim gibi kötü olup halimden anlayacak uzun uzun sohbet edip eski oyunlarda takılabileceğim birisi veya birileri olmasını çok isterdim ama maalesef ki yok :( Umarım buluruz bu konuda uygun birilerini :)

Yüz tane arkadaşım olacağına on tane gerçek, sağlam arkadaşı her zaman tercih ederim. Kaç tane arkadaştan çok gerçekten iyi günde, kötü günde yanında olan kişi sayısı çok daha önemli.

Açıkçası aynısını ben de yapıyorum. Sınıfta telefonun olmayıp da tek başına 8 saat geçirmek kolay değil. Mecburiyetten yapmak zorunda kalıyorum. Sistemi benim gibi kötü olup halimden anlayacak uzun uzun sohbet edip eski oyunlarda takılabileceğim birisi veya birileri olmasını çok isterdim ama maalesef ki yok :(

Hiç arkadaşım olmasın ama karakterimle yaşarım daha iyi. Biri sana dost gibi gözüküp arkandan "amaan işte yalnız kalmamak için arkadaş gibi gözüküyorum" dediğini duysan hoşuna gider mi? Gitmez. O yüzden sen de sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma ki, o yaptığın davranış bir gün gelip seni bulmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı