Aldığınız miktar normal. 0 karbonhidrat diyeti önereceğim fakat ciddi anlamda enerjin kalmaz spora zor gidersin. Günlük 70 gr yağ fazla daha da azaltmanı tavsiye ederim. kardiyo yapıyorsun değil mi? Ayrıca günlük aldığın kalori ne kadar belirtirsen iyi olur.
Hocam 75gr karbonhidrat ile kilo veremiyorum 100-125 alsam kilo alırım herhalde.Normal beslenen yetişkinlerde günlük enerjinin yüzde 55-60'ı karbonhidratlardan sağlanır. Kişisel ayrıcalıklar da düşünülürse, en azından günlük diyette 100-125 gram karbonhidrat bulunmalıdır.
Hocam kilo alımı tamamen günlük kaloriye bağlıdır, 30 gram fazla karbonhidrat aldın diye kilo almazsın. 1500 kalori bana çok az geldi, ekstra metabolizmayı yavaşlatıyor olabilirsiniz. İnsülin direnciniz olabilir, doktora gözükün.Hocam 75gr karbonhidrat ile kilo veremiyorum 100-125 alsam kilo alırım herhalde.
Hocam kilo alımı tamamen günlük kaloriye bağlıdır, 30 gram fazla karbonhidrat aldın diye kilo almazsın. 1500 kalori bana çok az geldi, ekstra metabolizmayı yavaşlatıyor olabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.