Herkes gidiyor knk yaş sinirimi varmişYaptiginiz seyler kurallara aykiri. Hicbir cocuk 18 yasindan once ne fitness salonuna kabul edilir ne de agirlik kaldirabilir. Cok ozel sartlar haric tabii ki. Bu noktada bu konunun bu platform uzerinden kaldirilmasi lazim. Daha buyume cagindasiniz ve bedeninize ne kadar zarar verdiginizin farkinda degilsiniz. Cevrenizdeki insanlara ozeniyorsunuz muhakkak ama dogru degildir bu. Bir abiniz olarak onerim birakin zamani gelince istediginiz kadar yapin.
Yaptiginiz seyler kurallara aykiri. Hicbir cocuk 18 yasindan once ne fitness salonuna kabul edilir ne de agirlik kaldirabilir. Cok ozel sartlar haric tabii ki. Bu noktada bu konunun bu platform uzerinden kaldirilmasi lazim. Daha buyume cagindasiniz ve bedeninize ne kadar zarar verdiginizin farkinda degilsiniz. Cevrenizdeki insanlara ozeniyorsunuz muhakkak ama dogru degildir bu. Bir abiniz olarak onerim birakin zamani gelince istediginiz kadar yapin.
Spor hocam boyumun güzel bir spor düzeniyle 190 seviyesine ulaşabileceğini ve kilomun ise boy uzadıkça oturacağını söyledi yapıp gereği güçlüymüşüm eğitilmem gerekmişzamanı gelince mi. Yoksa sen de aman yavrum ağırlık kaldırma yoksa boyun halterciler gibi kısa kalır mentalitesinde düşünenlerden misin ? Spor alışkanlığı ne kadar erken yaşta elde edilirse o kadar iyidir ve emin olun bilinçli olarak yapıldıktan sonra her anlamda faydasını görecektir yapan kişi.
Saglik calisani misin ya da anatomi fizyoloji mi ogrendin de o soylenenlere karsi cikacak bilgiye sahipsin. Agirlik kaldirmanin vucut uzerindeki etkilerini biliyor musun yada hic bu konu hakkinda literaturden makale mi okudun? Bilip bilmeden yorum yapnayin suraya. Ben kardesim spor yapma demedim agurlik kaldirma dedim. Yapilan son arastirmalarda erken yasta agirlik kaldiranlarda kemik erimesinin daha erken goruldugunu biliyor musun, hayir. Yada agirlik kaldirmanin eklemlere ve tendonlara erken yasta nasil zarar verdigini, hayir. Bilgisiz bir sekilde spor yapip sakatlaninca da doktor bey boyle boyle oldu. Sagligina dikkat etmek mi istiyosun spor yap, yuru duzenli olarak. Bu yas grubunda bu yapilir. Yada ne istersen yap sorucuna da katlan zerre kadar umursamaz kimse.zamanı gelince mi. Yoksa sen de aman yavrum ağırlık kaldırma yoksa boyun halterciler gibi kısa kalır mentalitesinde düşünenlerden misin ? Spor alışkanlığı ne kadar erken yaşta elde edilirse o kadar iyidir ve emin olun bilinçli olarak yapıldıktan sonra her anlamda faydasını görecektir yapan kişi.
Normalde var ve yaptiklari yasal degil. Denetlendikleri takdirde haklarinda islem baslatiliyor.Herkes gidiyor knk yaş sinirimi varmiş
Merak ediyorum bu adamin saglikla ilgili gram bilgisi var mi? Agirlikla boy uzatacakmis... Bravo bee bir yasima daha girdim. Tebrik ediyorum o adami.Spor hocam boyumun güzel bir spor düzeniyle 190 seviyesine ulaşabileceğini ve kilomun ise boy uzadıkça oturacağını söyledi yapıp gereği güçlüymüşüm eğitilmem gerekmiş
Şey kemik erimesi ağırlık kaldırmayla alakası olmayan bir şey ama yine de sen bilirsin ayrıca spor hocam beslenme ve diyetetik uzmanıSaglik calisani misin ya da anatomi fizyoloji mi ogrendin de o soylenenlere karsi cikacak bilgiye sahipsin. Agirlik kaldirmanin vucut uzerindeki etkilerini biliyor musun yada hic bu konu hakkinda literaturden makale mi okudun? Bilip bilmeden yorum yapnayin suraya. Ben kardesim spor yapma demedim agurlik kaldirma dedim. Yapilan son arastirmalarda erken yasta agirlik kaldiranlarda kemik erimesinin daha erken goruldugunu biliyor musun, hayir. Yada agirlik kaldirmanin eklemlere ve tendonlara erken yasta nasil zarar verdigini, hayir. Bilgisiz bir sekilde spor yapip sakatlaninca da doktor bey boyle boyle oldu. Sagligina dikkat etmek mi istiyosun spor yap, yuru duzenli olarak. Bu yas grubunda bu yapilir. Yada ne istersen yap sorucuna da katlan zerre kadar umursamaz kimse.
Normalde var ve yaptiklari yasal degil. Denetlendikleri takdirde haklarinda islem baslatiliyor.
Merak ediyorum bu adamin saglikla ilgili gram bilgisi var mi? Agirlikla boy uzatacakmis... Bravo bee bir yasima daha girdim. Tebrik ediyorum o adami.
Ilerleyen yaslarda uzun sure agirlik kaldiranlarda osteoporoz yani kemik erimesi artiyor. Sana anlatsam da iliskisi nedir anlamayacaksin o yuzden kisaca kemikte uzun vadede yarattigi travma diyim sana kabaca. Bir bilgi daha o beslenme diyetik uzmani dedigin adam 2 senelik bi bolum okumus kisi ne anatomi ne de fizyoloji biliyor "ama yine de sen bilirsin".Şey kemik erimesi ağırlık kaldırmayla alakası olmayan bir şey ama yine de sen bilirsin ayrıca spor hocam beslenme ve diyetetik uzmanı
Ankara üniversitesi diş hekimliği fakültesinde okuyorum. 5 yıldır bu sporun içindeyim gerektiği zaman güncel yabancı araştırmaları da takip ediyorum. Umarım yeterlidir bunlar sizin için. Ben 15 yaşında spora salonuna gidip 150 kilo deadlift veya squat yapsın demiyorum zaten ne anlatmaya çalışıyorsunuz.Saglik calisani misin ya da anatomi fizyoloji mi ogrendin de o soylenenlere karsi cikacak bilgiye sahipsin. Agirlik kaldirmanin vucut uzerindeki etkilerini biliyor musun yada hic bu konu hakkinda literaturden makale mi okudun? Bilip bilmeden yorum yapnayin suraya. Ben kardesim spor yapma demedim agurlik kaldirma dedim. Yapilan son arastirmalarda erken yasta agirlik kaldiranlarda kemik erimesinin daha erken goruldugunu biliyor musun, hayir. Yada agirlik kaldirmanin eklemlere ve tendonlara erken yasta nasil zarar verdigini, hayir. Bilgisiz bir sekilde spor yapip sakatlaninca da doktor bey boyle boyle oldu. Sagligina dikkat etmek mi istiyosun spor yap, yuru duzenli olarak. Bu yas grubunda bu yapilir. Yada ne istersen yap sorucuna da katlan zerre kadar umursamaz kimse.
Normalde var ve yaptiklari yasal degil. Denetlendikleri takdirde haklarinda islem baslatiliyor.
Merak ediyorum bu adamin saglikla ilgili gram bilgisi var mi? Agirlikla boy uzatacakmis... Bravo bee bir yasima daha girdim. Tebrik ediyorum o adami.