Kaç tane cinsiyet var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala 2 yazıyorlar. Doğuştan çift cinsiyetli yani hermafrodit insanlar var. Lisede biyoloji eğitimi gören herkes bu bilgiyi öğrenmiştbir.

Bana kalırsa 2 cinsiyet var. Bir çeşit kirlilik ve fiziksel mutasyon bozukluluğu olarak görüyorum. hermafrodit diye bir şey yoktu eskiden çünkü. İnsanoğlu her şeyin içine etti. Gün geçtikçe hepimiz normal formdaki insanlardan farklı oluyoruz. Genetiğimiz bozuluyor sürekli...

Bana kalırsa 2 cinsiyet var. Bir çeşit kirlilik ve fiziksel mutasyon bozukluluğu olarak görüyorum.
Şaka mı yapıyorsun? Cinsel yönelimle cinsiyetin alakası yok! Biyolojik olarak 3 cinsiyet var, bir sürü "canlı türü" (KOMPLE TÜR!) hermafrodit. Varlar, yaşıyorlar, çevrende olan canlılar. Nasıl oluyor da bu kadar bilmediğiniz konularda bu kadar yorum yapacak zorunlulukta hissediyorsunuz kendinizi?

Komple bir tür olarak çift cinsiyetli doğan, o şekilde üreyen bir sürü canlı türü var. Bu mu kirlilik oluyor?

Şaka mı yapıyorsun? Cinsel yönelimle cinsiyetin alakası yok! Biyolojik olarak 3 cinsiyet var, bir sürü "canlı türü" (KOMPLE TÜR!) hermafrodit. Varlar, yaşıyorlar, çevrende olan canlılar. Nasıl oluyor da bu kadar bilmediğiniz konularda bu kadar yorum yapacak zorunlulukta hissediyorsunuz kendinizi?

Ben dini inancıma göre bunu söylüyorum. Benim inancıma göre Allah kadını ve erkeği yarattı. Sıkıntılı süreçte yaşayan doğan vardır onlarında mevcut tedavisi mümkün zaten bir cinsiyeti seçebilirler o yüzden bilimin dayattığı bazı şeyler beni ilgilendirmiyor açıkcası.

Uzun zamandır bu kadar sinirlenmemiştim. Bu kadar basit bir biyoloji konusunu bile araştırmamışsınız, müfredatınızdan kaldırılmışsa bile burada sizlere araştırmanız için doğru olanı söyleyen 3-4 kişi var. Hâlâ 2 cinsiyet var, üçüncüsünü belirtmek istemiyorum diyerek cinsel yönelimlere laf ediyorsunuz.

cinsiyet ile cinsel yönelimin ne olduğunu bile bilmeden yorum yapmaya devam ediyorsunuz!

Etrafınızdaki bir sürü canlı türü hermafrodit olarak çoğalıyor. Görüyorsunuz, gözlemliyorsunuz, cinsel organlarını ayırabiliyorsunuz! Hâlâ dinim bana bunu söylüyor diyorsunuz. Bu kadar mı görmekten, araştırmaktan uzaksınız?

Hâlâ cinsel yönelim ile cinsiyetin farkını kavrayamayacak durumda olduğunuzun farkında olmadan saçma şekilde biyoloji gerçeğini reddetmeye devam ediyorsunuz! Hermafrodi nedir? Hangi türler çift cinsiyete sahiptir? Gidin bunları araştırın.

Not: Küçük harflerle yazılanı okumayanlar için büyük harflerle yazdım. Göze daha çok batar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır bu kadar sinirlenmemiştim. Bu kadar basit bir biyoloji konusunu bile araştırmamışsınız, müfredatınızdan kaldırılmışsa bile burada sizlere araştırmanız için doğru olanı söylene 3-4 kişi var. Hâlâ 2 cinsiyet var, üçüncüsünü belirtmek istemiyorum diyerek cinsel yönelimlere laf ediyorsunuz.

Cinsiyet ile cinsel yönelimin ne olduğunu bile bilmeden yorum yapmaya devam ediyorsunuz!

Etrafınızdaki bir sürü canlı türü hermafrodit olarak çoğalıyor. Görüyorsunuz, gözlemliyorsunuz, cinsel organlarını ayırabiliyorsunuz! Hâlâ dinim bana bunu söylüyor diyorsunuz. Bu kadar mı görmekten, araştırmaktan uzaksınız?
Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın :D:D. Gerçi sinirlenmekte haksız da değilsiniz millet gelişine yollamış doğru yanlış bir sürü şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı