Kaç tane GTA 5 aldınız?

Bizdemi bir anormallik var anlamadım ben yiğene ve 2 arkadaşıma söyledim hepsi 1 tane aldı benim gibi lafı bile olmadı 2 tane alayım diye. 🤔
Aynı çevreme dedim ve hepsi 1 adet aldı. Kendimin Steam hesabında var zaten.
Reis olayı yanlış anlamışsın biz diyoruz ki alamayanların hakkı yeniyor.
Hak mi? Kim düşünüyor hakkı, toplum ahlaktan önce, üç kagitciligi öğreniyor. Anlayacağın hor görmemek lazım.

Sadece bir tane aldım.
Aç gözlü olmaya gerek yok. 3'er, 5'er alınca ne yapıyorsunuz? Satmayı mı planlıyorsunuz?
Ne gerek var almaya. Metin 2 mi bu yan hesap kasıcaz? 1 tane alın adamların iyi niyetini suistimal etmeyin derim.
Oyun süresiz olarak ücretsiz olsa bile kenarda dursun diye 3-5 tane alacak kadar açsınız, aç gözlüsünüz. Yazık.
Abi aç gözlülük yapmayın, görgüsüzlüğe lüzum yok.
Sizin gibiler yüzünden halen oyunu indirmekle uğraşıyorum eğer aç köpekler gibi saldırmasaydınız şimdi oyunu oynuyor olurdum. Modemim o kadar ısındı ki üzerine sucuk koysam pişer o kadar yani.
Arkadaşlar, konuyu açan kişi olarak açgözlü tayfadan olmadığımı belirtmek isterim. Zaten bunun olacağını tahmin ederek ironi yaptığımı mesajımdan anlarsınız. Kayseri'li tüccar olmaya niyetimiz yok. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

:D

Arkadaşlarıma veya akrabalarıma vermek için neden ben alayım ki? Kendileri hesap açsın alsınlar ben neden onlar için alayım? Bence bu sizin ürettiğiniz bir bahane, hepinizin ilerde satmak için aldığını düşünüyorum. 1 tane aldım başka da almam.
Öyle yapmayı düşündüm ama sonradan saçma buldum. Herkes kendine alsın, ben niye uğraşayım?

Epic Games de 0.
1589554980502.png

Şunun çözümü nedir?

14 tane aldım. PC'si olmayan veya evinde interneti olmayan arkadaşlarım için hesap açtım. Eşe dosta lazım olur diye. 4 tane hesap aldım şahsıma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı