MEVbaba61
Hectopat
Ya da alamayan arkadaşlara verilecektir. Ben öyle yapacağım.Çünkü satıp para kazanacaklar.
Ya da alamayan arkadaşlara verilecektir. Ben öyle yapacağım.Çünkü satıp para kazanacaklar.
Bende alamayan arkadaslarima vermek istiyodum fakat sistem komple coktu.Ya da alamayan arkadaşlara verilecektir. Ben öyle yapacağım.
Aynen kardeşim bir konu açtık linç ettiler bildiğin yaHesapları tek tek açmak bir emek. Ben de hesap stoklamanın iyi bir şey olmadığından yanayım fakat çok çocukça davranıyorsunuz. Hemen bir taklit yapayım:
"BAĞANE BAĞANE BEN PARA VERDİM BU PARA VERMEDİ ÜHÜHÜHÜHÜ"
Arkadaşın yaptığı şeyde bir sakınca yok fakat hoş değil. Katılıyorum. Ama sizin yaptığınız şey de hoş değil.
Bende sana hakkımı helal etmiyorum ki senin üzerinde hakkım yok ve seninde benim üzerimde hakkın yok. Benimde giremeyen çok arkadaşım var giremezlerse onlara vericeğim yani lütfen konuşmak için konuşmayalım.5 saat oldu halen kütüphaneme ekleyemedim senin gibiler yüzünden. Tüm dillerde hata oluştu demeyi öğrendim. yani demem o ki yapmayın yarın denemeye devam edeceğim. Sana da hakkımı helal etmiyorum senin gibiler yüzünden bu kadar bekledim herkes 1 tane hesap alıp indirmeye başlasaydı şimdi bende oyuna erişir olurdum.
evet öyle yapcam alamazlarsaYa da alamayan arkadaşlara verilecektir. Ben öyle yapacağım.
Ben bundan birkaç kuruş alabilir miyim diye sordum zaten güzel bir para vermiyecekse arkadaşlarıma verecektim yada vericekse arkadaşlarımda aldılarsa benim çok yakın birkaç arkadaşım vardı onlarla ortak oyun alıp beraber alıcaktık ama ben sordum bunu onlar yok biz satın aldık sen satın almadın hakkımız falan biz tırnaklarımızla tırmandık sen helikopterle çıkıcaksın diyen bile olduSen de haksızsın @SelimAkoguz .
Ödedikleri paranın altında hesap verirlerse zarara geçmiş olurlar çok hesap verirlerse ödedikleri 25 milyon doların hakkını alırlar benceArkadaş kusura bakmayın da yüzsüz yüzsüz böyle de bir konu açılmaz. Adamlar size oyunu adamlara 15 - 20 hesaptan alıp geçirin diye mi verdi? 25 Milyon dolar civarında ödeme yapmış adamlar Rocstar Games'e birazcık saygınız olsun.
Türkiye için yasaklasalar bile vpn ile yine alırlar.Ne kadar aç gözlü varmış gördük olduk forumda.
Alın alın 10 tane alın. Umarım Epic ücretsiz oyun promosyonlarını Türkiye'ye yasaklar bundan sonra.
Adamlar vermiş bedava ve kısıtlama da getirmemiş sanıyordum hesaplarım vardı onları değerlendirdim ve zaten adamlar 4 tane alma sınırlaması getirmiş bende 4. yü aldım başkada almaya çalışmadımNe kadar açgözlü varmış gördük olduk forumda.
Alın alın 10 tane alın. Umarım Epic ücretsiz oyun promosyonlarını Türkiye'ye yasaklar bundan sonra.
Sağol düzgün yorum yaptığın için.Bilgisayarı olmayan bile şu anda epic gamesten GTA 5'i kütüphanesine ekliyor satabileceğini sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.