Kaç tane GTA 5'iniz var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ödedikleri paranın altında hesap verirlerse zarara geçmiş olurlar çok hesap verirlerse ödedikleri 25 milyon doların hakkını alırlar bence :D
25 milyon dolar mevzusu nedir link atar mısınız?
damlar vermiş bedava ve kısıtlama da getirmemiş hesaplarım vardı onları değerlendirdim ve zaten adamlar 4 tane alma sınırlaması getirmiş bende 4. yü aldım başkada almaya çalışmadım
4 tane sınırlaması nerede yazıyor?

25 milyon dolar mevzusu nedir link atar mısınız?

4 tane sınırlaması nerede yazıyor?
Ben aldım 4 tane ve daha fazla alamazsınız dedi bende almadım.
Bende 13 yaşındayım hayat toz pembe değil kardeşim çalışıyorum günde 4 saat ihtiyaç paramı çıkartıyorum.
13 yaşındasın ve günde 4 saat çalışıyorsun ha? 1. Sen LGS sınavına girmiyecek misin? bu dediğin saçma. 2. Sokağa çıkma yasağı var bizim yaş grubumuza ve sen dışarı çıkıyorsun tuhaf...

Aynen kardeşim bir konu açtık linç ettiler bildiğin ya

Bende sana hakkımı helal etmiyorum ki senin üzerinde hakkım yok ve seninde benim üzerimde hakkın yok. Benimde giremeyen çok arkadaşım var giremezlerse onlara vericeğim yani lütfen konuşmak için konuşmayalım.
Burda şımarık tavırlarla konu açıyorsun ben ciddi bir mesaj atınca bordo klavyeli oluyorsun.
O arkadaşların kendileri alsınlar olayın üzerinden 7 saat geçti zorla kütüphaneme ekledim sizin gibiler yüzünden bu gidişle 20 güne iner oyun. Git şimdi hesap açmaya devam et.
Sen LGS sınavına girmiyecek misin?
Her LGS Sınavına girecek olan bireyin ders çalışma imkanı yok.

Iki cihanda yakanız bir araya gelmez inşallah! Ben alamadım ve halen daha alamıyorum. Sizin gibi dolandırıcı kılıklı tipler 3er 5 er tane aldığı için sistemleri bile benim ilk hesabıma fakr gözü ile baktı. Daha fazla ücretsiz oyun alamazsınız diyor.
Cidde. Yazık. Ücretsiz olmuş oyunu bile bir tane almak yetmiyor.

Cidden anlamıyorum birden fazla almaya çalışan işsizlere. Hayır bir de o hesapları açmak emek diyorlar ya gerçekten tam komedi outlook hesabı açmak 2 dakikanı almıyor bu arada. Ulan oyunun yapımında emeğin var mı, yok. Akış desteğini sen mi sağlıyorsun, hayır. Ücretsiz olmasında katkın var mı, yok ne emeğinden bahsediyorsun? Yaptığınız işsizliği savunmanız da ayrı bir olay. Bak ben şu virüs sebebiyle çalışamadığım için elo boost yapacağım bir kaç hesap çıkartırım aradan. Ve burada 5-6 kere alan dallamalar elo boost kötüdür insanların oyununu hiç ediyorsunuz demişlerdir. Yani gerçekten neyi savunurken neyi yapıyorsunuz anlamıyorum. Bak benim yaptığım şey de yanlış ama en azından burada emek var senin yaptığın şark kurnazlığından daha emek olduğunu söyleyebilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuradaki adamlardan farkınız yok bu arada he onu söyleyeyim. Hiç kendinizi göklere çıkarmayın yani.

Bu arada şu olayın üzerine Can Sungur'un yorumunu çok merak ediyorum. Eğer bu konudan bahsederse bu tiplerle çok dalga geçer diye umuyorum. Bize de eğlence çıkar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı