Kaç tane GTA 5'iniz var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fazladan oyun alıp satmayı düşünen varsa boşa heveslenmesinler. Aklı selim olan birisi hele oyunları seviyorsa başkasından hesap alımı yapmaz. Çünkü hesabın asıl sahibi hesabı geri alabilir. Ha alacak birkaç kişi bulursa oda satıcının şansına, alıcının da... Neyse. Bence dijital oyun platform hesapları satın alınmamalı.

Para verenlerin ve vermeyenlerin ayni sunucularda olacagini mi dusunuyorsun? Maksimum bir ay icerisinde Rockstar bir patch ile sadece Epic Games oyuncularini kendi aralarinda oynatir. Oyun zaten bedava olmusken girilmez Online sunuculara.

İnşallah

50 tane alan farklı bir boyuta taşımıştır bu olayı o kadar hesap açmaya değmez.

Söz konusu oyun Premium+criminal Enterprise'lı GTA V Türkiye'de almak için açılacak hesap sayısının ortalaması en az 80 bir şey bedava olduğu zaman cılkını çıkarıyorsunuz (bu sözün kimlere gittiğini anlamışsınızdır zaten sonra gelip bana ben almadım kardeşim hayırdır diye gelmeyin) 2.25M$+13M'da mülk veriyor bedavaya ama verdiği pakette çok bir şey yok oyunun en dandik süper arabasını ve arabalarını veriyor verdiği bedava ev High-end değil clubhouse sandy Shores'a yakın bunker paleto Bay'de.

Ben de şaka yapmıştım alın satarsınız falan diye de etik bir şey değil zaten yapılması yanlış. Sen 5 hesaptan girip alırken 10 kişinin girememesine sebep olabiliyorsun. Madem bedava vermişler sen al 1 tane keyfine bak. Neden 7 tane alırsın ki? 1 hafta açık zaten almayan kalmayacak.

Para verenlerin ve vermeyenlerin ayni sunucularda olacagini mi dusunuyorsun? Maksimum bir ay icerisinde Rockstar bir patch ile sadece Epic Games oyuncularini kendi aralarinda oynatir. Oyun zaten bedava olmusken girilmez online sunuculara.
GTA 5'te server mı var? Peer to peer sunucu mantığı olan bir sistem. Bu söylediğiniz tamamen hayal ürünü. Farklı sunuculara atalım edelim olmaz. Alana hayırlı olsun. Fazla alan da umarım sınırını bilerek oynar.

2 tane var. İlkini ilk çıktığı zaman kutulu olarak alıp direkt Social Club'a kaydettim, maalesef Steam'e kayıt yapılamıyordu kutulularda. İkincisini de Steam'deki oyun arşivimde olmasını istediğim için Steam üzerinden de satın aldım.

Stok yaparsanız sizin zararınıza Steam satın alanların çoğunluğu ve ben oyunu neredeyse bitirdim ki Epic Games oyuncularına göz açtırmamak ilk planım. Oldu canım biz tırnaklarımızla dağ yükselelim bunlar helikopterle zirveye çıksın!

Greatest of all times Epic oyuncularına göz açtırtmayacakmış. Eyvah beyler yandık biz. GTA'ları hesaplardan silin, oyun oynatmaz bize.

3-4 tane alınların çoğu türkdür bence ne yazık ki birçok kişi edeb adap bilmiyor. Bunun örneklerini her yerde görüyoruz en çok da bedava konularında.
Bir iki yıl önce İstanbul'a gezmeye teyzemin yanına gitmiştim. İstanbul'un birçok semtini gezme fırsatı bulmuştum o zaman.Hangi semtteydi hatırlamıyorum ama karadeniz hamsi festivali vardı ve izdiham yaşanıyordu resmen.
Yarım balık ekmek yemek için bir birini eziyordu insanlar.
Ağlayan 5-6 küçük bir kız çocuğu vardı korkmuştu o kalabalıktan.
O zaman anladım ki bizim çoğu insanımız bedava görünce ne yapacağını şaşırıyor.
O oyundan 3 tane alsan ne olur 3 tane o oyunu kaldıracak bilgisayarın mı var.
O zaman o kişi zengin o oyunu ücretsiz almak için debelenmesine gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı