Kaç uyarı aldınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
365349

Ne veriyim abime?

Yazım yanlışı olan mesajı alıntılayınca alıntılanan mesaj da düzenleniyor. Ayrıca düzenlenmezse kirli görüntü kalmaya devam ediyor. Bu sebeple değişmeyecek.

Hocam iyi güzel de yanlış yazılanı düzelttiğim halde ceza yediklerim ne oluyor? Hatta bir tanesinde uyarı aldınız, ama sıfır puan şeklinde olmuştu.

29 olmuş. Çoğunluk forumun tek saçma kuralı olan "Yazım Yanlışı Olan Mesajı Alıntılama" sebebiyle alınmış. Yeri gelmişken tekrar edeyim, başkasının yazım yanlışını düzeltmek benim işim değil. Kendi mesajımı yazarken elimden geldiğince kontrol ediyorum, bir de başkasının mesajını gözden geçiremem. Şimdi gördüm "İlan Baltalama" cezası almışım, baltalama dedikleri de muhtemelen sıfır fiyatına ikinci el satmaya çalışana sıfır ürün linki atmışımdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
On dört (14). Bir tanesini de yanlışlıkla attılar sanırım. Üst yorumdaki arkadaş kısaltmaları küçük harfle yazmıştı, cezayı ben aldım... Moderatör arkadaşlar ilgilenecek olur ise yorum şurada.
Moderatör arkadaşlar bi' bakabilir mi acaba şuna ceza doğru mu diye? @painkiller @Akif

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı