Ali Eren Işık Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #1 Selam arkadaşlar ben 2 hafta sonra telefon alacağım ve bu telefon POCO X3 Pro ben telefonu kaçak olarak alacağım kapama vs. sorunlar olur mu bilgi verir misiniz?
Selam arkadaşlar ben 2 hafta sonra telefon alacağım ve bu telefon POCO X3 Pro ben telefonu kaçak olarak alacağım kapama vs. sorunlar olur mu bilgi verir misiniz?
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 15 Temmuz 2022 #2 Tek bir sim yuvasının 6 ay kullanım süresi vardır, POCO X3 PRO çift hatlı olduğundan 12 ay boyunca kayıtsız kullanabileceksiniz. Artı 0 Eksi
Tek bir sim yuvasının 6 ay kullanım süresi vardır, POCO X3 PRO çift hatlı olduğundan 12 ay boyunca kayıtsız kullanabileceksiniz.
ArdaEker Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #3 Oluyor hocam. Kayıt ettirmeniz gerekiyor ki çok ağrılı bir süreçtir, bazen paranızı kesiyorlar ve kayıt olmuyor. Aslında geçen kaçak iphone sokmuştum 1-2 ay kapandı geri geldi sonra hala kullanıyorum 436077 dedi: Tek bir sim yuvasının 6 ay kullanım süresi vardır, POCO X3 PRO çift hatlı olduğundan 12 ay boyunca kayıtsız kullanabileceksiniz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Oluyor hocam. Kayıt ettirmeniz gerekiyor ki çok ağrılı bir süreçtir, bazen paranızı kesiyorlar ve kayıt olmuyor. Aslında geçen kaçak iphone sokmuştum 1-2 ay kapandı geri geldi sonra hala kullanıyorum 436077 dedi: Tek bir sim yuvasının 6 ay kullanım süresi vardır, POCO X3 PRO çift hatlı olduğundan 12 ay boyunca kayıtsız kullanabileceksiniz. Genişletmek için tıkla...