Kadın Cinayetleri

Arkadaşlar idam adalet sisteminin oturmadıgi ülkelerde çözüm değildir. Aksine daha çok sorun beraberinde getirir.

Ulke Ergenekon diye ülkenin en önemli generallerinin suçsuz olarak içeriye tikildigi bir dava gördü. O zaman idam olsaydi idamın neler doğurabilecegini ön görebiliyor musunuz? Zaten bazi asker ailelerinden durumun ağırlığını kaldırmayıp intihar edenler oldu.

Kim bunun hesabını verecek(ti). Yillar sonra mezarlarınin başına gidip ozur dileriz biz bir hata yaptık, kusura bakmayın mi diyeceklerdi?

Ulkede adalet yok; geri dönüşü olmayan bir sistem, idamdan bahsediyorsunuz.

Suçsuz yere 33 yıl hapis yatan adam var bu ülkede. Neredeyse bir ömrün yarısı.

Düşünsenize iftiraya kurban gidiyorsunuz. Birisi sizi ortadan kaldırmak istiyor. Bir sucu üstünüze yıkıyor, bu ülkenin adaletine güvenebileceğizi mi düşünüyorsunuz? Elini kana bulamadan temiz yoldan işini halletmiş olacak. Zaten yine suçlular apaçık belli olsada elini kolunu sallayarak dışarıda gezebiliyor.

Ya da her yerinde torpille is yapılan bir ülkede araya adam sokarak adaleti suistimal ettiğini düşünün.

Siz gelmişsiniz idamdan bahsediyorsunuz. Biz ülkece o seviyeye daha gelmedik.

İdamı boş ver, benim okuduğum çok daha güzel bir yöntem var. Bu; katiller ve tecavüzcüler için biçilmiş kaftan.
Ceza şu, suçluları aşırı sade ve ses yalıtımı olan bir odaya atın. Bir daha da insanlarla görüşmesini ya da düşünmesini sağlayacak her şeyi elinden alın. Bir nevi adamı hiçliğe atıyoruz. Sonra da o namussuz için harcadığımız kaynakları karşılasın diye bir üretim aracı koyuyoruz sabah akşam üretim yapıyor ve bize kar sağlıyor ("şapkalı a" yı bulamadım çaktırmayın 😀 ). Sonra da delirip yalvarıyor beni çıkarın diye. Bir süre sonra da normal koğuşa alıyoruz psikolojik tedavi veriyoruz ve devletin fabrikasında çalıştırıyoruz. Böylece idamı getirmeden caydırıcı bir ceza bulmuş oluyoruz.
Not: Herkesi bu hücreye atmayacağız çünkü başkası tarafından üstüne suç yıkılan insanlar da var, bu yüzden sadece suçu kesinleşmiş mahkumlara bu yöntem uygulanacak. Nazilerin eski bir yöntemi azıcık değiştirip böyle attım çünkü naziler bundan 3-4 kat beterini yapıyordu insanlara.

İdamı boş ver, benim okuduğum çok daha güzel bir yöntem var. Bu; katiller ve tecavüzcüler için biçilmiş kaftan.
Ceza şu, suçluları aşırı sade ve ses yalıtımı olan bir odaya atın. Bir daha da insanlarla görüşmesini ya da düşünmesini sağlayacak her şeyi elinden alın. Bir nevi adamı hiçliğe atıyoruz. Sonra da o namussuz için harcadığımız kaynakları karşılasın diye bir üretim aracı koyuyoruz sabah akşam üretim yapıyor ve bize kar sağlıyor ("şapkalı a" yı bulamadım çaktırmayın 😀 ). Sonra da delirip yalvarıyor beni çıkarın diye. Bir süre sonra da normal koğuşa alıyoruz psikolojik tedavi veriyoruz ve devletin fabrikasında çalıştırıyoruz. Böylece idamı getirmeden caydırıcı bir ceza bulmuş oluyoruz.
Not: Herkesi bu hücreye atmayacağız çünkü başkası tarafından üstüne suç yıkılan insanlar da var, bu yüzden sadece suçu kesinleşmiş mahkumlara bu yöntem uygulanacak. Nazilerin eski bir yöntemi azıcık değiştirip böyle attım çünkü naziler bundan 3-4 kat beterini yapıyordu insanlara.
Shift+3 daha sonra ise şapka eklemek istediğiniz harf.

En mantıklı cezalandırma yöntemi Real Life Battle Ground. Sann 500 mahkumu adaya, 1 hafta sonra 10 kişiye özgürlük verecem de (adayı PUBG'deki gibi silahlandırmak lazım), bak bakalım 2. etkinlik olacak mı. :D Unutmadan canlı yayın olarak yayınlarsan bayağı iyi olur hem halk dilinde de: "Yapma kuzum, adaya düşersin." vb. laflar türerse iyice suç oranı azalır.

Bunların önüne geçebilmek için sıkı bir denetim ve iyi bir eğitim olması gerekiyor. Çoğu katilin çocukluk hayatına bakarsanız genellikle sorunlu geçmiş oluyor. Küçükken anne babaları çocuklarına eşya gibi davranıyor çocuk da büyüyünce böyle oluyor. Bu bir bahane değildir ama genellikle bu tür insanların psikolojisi bozuk oluyor. Bir kişi anne veya baba olmak istiyorsa da ikisi de testten geçirilmeli. Okullardaki eğitim başlı başına bir felaket. Her yer çöp tuvaletler berbat. Daha okuldaki çocuklar küçükken okullarda kavga ediyor büyüyünce ne bekleyebilirsin ki bu çocuktan. Bunlar düzeltilmez ise gelecekte bu tür olaylar daha da artabilir. Hiçbir bebek kötü doğmaz. Belki bunları yapsak bile hine cinayetler olabilir fakat azaltılabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı