PEŞTEMALLİ ARŞİMET
Hectopat
Kadına tecavüz ve şiddetin cezası idam olmalı. Aksi takdirde daha çok böyle olaylarla karşılaşacağız.
Son düzenleyen: Moderatör:
Shift+3 daha sonra ise şapka eklemek istediğiniz harf.İdamı boş ver, benim okuduğum çok daha güzel bir yöntem var. Bu; katiller ve tecavüzcüler için biçilmiş kaftan.
Ceza şu, suçluları aşırı sade ve ses yalıtımı olan bir odaya atın. Bir daha da insanlarla görüşmesini ya da düşünmesini sağlayacak her şeyi elinden alın. Bir nevi adamı hiçliğe atıyoruz. Sonra da o namussuz için harcadığımız kaynakları karşılasın diye bir üretim aracı koyuyoruz sabah akşam üretim yapıyor ve bize kar sağlıyor ("şapkalı a" yı bulamadım çaktırmayın). Sonra da delirip yalvarıyor beni çıkarın diye. Bir süre sonra da normal koğuşa alıyoruz psikolojik tedavi veriyoruz ve devletin fabrikasında çalıştırıyoruz. Böylece idamı getirmeden caydırıcı bir ceza bulmuş oluyoruz.
Not: Herkesi bu hücreye atmayacağız çünkü başkası tarafından üstüne suç yıkılan insanlar da var, bu yüzden sadece suçu kesinleşmiş mahkumlara bu yöntem uygulanacak. Nazilerin eski bir yöntemi azıcık değiştirip böyle attım çünkü naziler bundan 3-4 kat beterini yapıyordu insanlara.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.