Kadın Cinayetleri

İdam cezası gelmediği sürece bu olayların devam edeceğini düşünüyorum.
Yanlış düşünüyorsun. İdam bir çözüm değil. Kaldı ki adil yargılama yapmayan bir hükümetin eline idam gibi bir silah verilemez. İdam, dönüşü olmayan bir cezadır.

Çözüm eğitim, refah seviyesi ve tabii ki her zaman eklemeden geçemeyeceğim, kadını ikinci plana koyan dinlerin ortadan kalkmasıdır.

Yanlış düşünüyorsun. İdam bir çözüm değil. Kaldı ki adil yargılama yapmayan bir hükümetin eline idam gibi bir silah verilemez. İdam, dönüşü olmayan bir cezadır.

Çözüm eğitim, refah seviyesi ve tabii ki her zaman eklemeden geçemeyeceğim, kadını ikinci plana koyan dinlerin ortadan kalkmasıdır.
Hocam alttan alttan İslam'ı kastediyorsunuz değil mi?

Ne cezası arkadaş? Bu işler ceza ile çözülmez anlamadınız mı henüz?
İstediğin cezayı ver adamın gözü dönmüş, eğitimsiz, geri kafalı, gerici yobaz biri olduktan sonra hiçbir şey değişmez! İnsanları eğitecek adam gibi bir düzen ve eşitlikçi bir politik rejim oluşturulması gerek.
Günümüz iktidarları gibi sağcı gerici bir beyin yapısıyla hiçbir şey düzelmez bu ülkede!!!

Kadın cinayetlerinin bitmesi için idam gelmesi şart. Akıllanmıyorlarki yapıyorlar. Birkaç sene yatıyorlar çıkıyorlar ardından bir daha suç işliyorlar bu böyle olmaz ki böyle devam edemez. İdam gelmeli. Veya diğer katillerin akıllanabileceği bir ceza lazım böyle olmaz çünkü.

Okuyordum da bıraktım. Tefsir daha iyi.
Tabii tefsir de okumadım. Elime geçsin.

Anlatmak istediği dinlerin kadınları sanki bir eşya gibi görmesi. Suudi Arabistan bunun bir örneği. Kuran-i Kerim'de birçok ayetten demek istediğimi anlayabilirsin. Okuyordum diyorsun ben okuduklarından gerçekten anladığından şüpheliyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı