Kadınlar Günü Kutlanmalı mı?

Nasıl, yani "gay" sözcüğü ayıp bir kelime mi? Argo mu?
Ban yemek istemediğim için ne olur ne olmaz diyerekten yaptım. Bence de ayıp veya argo bir şey değil ama sadece önlem almak istedim.
Başta erkekler günü olsaydı kutlarım yazıyordu ama?

Çirkin zihniyetinizi bir an önce değiştirmeniz dileğiyle, göz ardı listeme hoş geldin :)
Tekrar düşündüm ve onu da kutlamanın saçma olacağını düşündüm. Maalesef listenize katılmam pek umurumda olmayacak.
 
Öyle zaten Kuran'da. Ayetler açıkça söylemiş zaten.

Kur'an'ın kapağını bile açmadığınızı, Arapça hakkında hiçbir fikrinizin olmadığını sanıyorum. Allah kitabımızda erkeklerin, kadınlardan fiziki anlamda güçlü olduğunu belirtmiştir. Bir Kur'an-ı Kerim satın alın ve okuyun. Orada gerçek dini anlayacaksınız. Öyle internette dini kendi çıkarları için kullanan insanlardan bilgi almayın.
 
Kadınlar günü, erkekler günü, anneler günü, babalar günü gibi şeyler bana saçma geliyor. Ne gerek var ki. Kutlasam ne kutlamasam ne? O zamanda aynı değerdesin başka zamanda.
 
Vay dinsiz vay ayrımcı kadınlara saygın yok mu?

Ya hocam ayrımcı kadınlarınkini kutlamayın, olur biter. Cidden sizce tüm kadınlar ayrımcı mı?

Kadınlar Günü, erkekler günü, anneler günü, babalar günü gibi şeyler bana saçma geliyor. Ne gerek var ki. Kutlasam ne kutlamasam ne? O zamanda aynı değerdesin başka zamanda.

Hocam doğru söylüyorsunuz. Ama cidden böyle kadınları ezen insanlar benim zoruma gidiyor. Farkındalık yaratacağını pek sanmıyorum bunların ama en azından unutulmasının biraz da olsa önüne geçiyor.
 
Kur'an'ın kapağını bile açmadığınızı, Arapça hakkında hiçbir fikrinizin olmadığını sanıyorum. Allah kitabımızda erkeklerin, kadınlardan fiziki anlamda güçlü olduğunu belirtmiştir. Bir Kur'an-ı Kerim satın alın ve okuyun. Orada gerçek dini anlayacaksınız. Öyle internette dini kendi çıkarları için kullanan insanlardan bilgi almayın.
Asıl sen kapağını açmadığını ispatladın. Kuranı adam akıllı ve tarafsız bir şekilde okuyan insan Kur'an'ın kadını nasıl aşağı gördüğünü görecektir. Sizin gibi okumayan tatlısu müslümanları da kuran fiziki olarak öyle demek istemiş islam kadınlara değer verir gibi söylemlerle kendini avuturlar. Bunun en iyi örneğini Ortadoğu'da görüyoruz. Ha pardon onlar gerçek müslüman değildi.
Bu
 
Feminen bir dünyadayız şu an eskiden maskülist bir dünyadaydık ve kadınlar değer görmüyordu.
Bundan dolayı kutlanıyor ama evet bende saçma buluyorum. Mantıken benim babam hep evde oturupup televizyon seyreder. Annem ise bize bakıp evde iş yapar. Burdaki farkdan dolayı Kadınlar Günü kutlanır.
Evet haklısınız ama son yılda çıkan haberler feminizmi ciddi ölçüde etkiledi annemi bile saçma sapan 3. sayfa haberleri büyüledi resmen, o onu öldürmüş oda onu öldürmüş v.s v.s. Şiddetin kadını erkeği olmaz.Her cinsin,yaşama biçiminin ve cinsel terchlerine saygı duyulmalı onca erkek ölüyor kimse haberini yapmıyor şiddetin temelden çözülmesi lazım tacizciye 10 yıl cinayete 20-30 yıl verin bakalım kimse birbirine tokat dahi atamaz.Ne erkekler kadınları nede kadınlar erkeklere şiddet uygulayamaz.Burda erkekliği falan savunmuyorum olay artık her erkek tacizcidir durumuna geldi artık bu yetti!Erkekler gereksiz yere linç edildi.(Karşı cinsiyetine veya kendi cinsiyetine kimse şiddet uygulamayaz.)Farklı yerlere çekmeyin.
 
Evet haklısınız ama son yılda çıkan haberler feminizmi ciddi ölçüde etkiledi annemi bile saçma sapan 3. sayfa haberleri büyüledi resmen, o onu öldürmüş oda onu öldürmüş vs vs. Şiddetin kadını erkeği olmaz. Her cinsin, yaşama biçiminin ve cinsel terchlerine saygı duyulmalı onca erkek ölüyor kimse haberini yapmıyor şiddetin temelden çözülmesi lazım tacizciye 10 yıl cinayete 20-30 yıl verin bakalım kimse birbirine tokat dahi atamaz. Ne erkekler kadınları ne de kadınlar erkeklere şiddet uygulayamaz. Burada erkekliği falan savunmuyorum olay artık her erkek tacizcidir durumuna geldi artık bu yetti! Erkekler gereksiz yere linç edildi.(karşı cinsiyetine veya kendi cinsiyetine kimse şiddet uygulamayaz.)Farklı yerlere çekmeyin.

Çok doğru haberler şu an feminizm değil de matriarkizm düşüncesine sahip. Gözleri oyulan 11 yaşındaki çocuğu bile habere almayıp gidip en denyo kadını alıp raportaj yapıyorlar.
 

Geri
Yukarı