Kadınlar neden dekolte giyiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel bir genetiğim var vücut çalışıyorum bende dar t-shirt giymekten hoşlanıyorum. Mesela göğüslerimde büyük oldugu için ön plana çıkıyor. Genellikle erkeklerin dikkatini çeksede ufak göğüse sahip kızlarında baya moralini bozuyor

Son düzenleme:

Ninja esprisinin zamani gecmedi mi? Isteyen istedigi gibi giyer ister mini etek giyer ister her yerini kapatan çarşaf giyer. Boyle olmasindan daha iyi demek ne alaka? Annesi kardeşi kapalı olan insanlar ustune alinmayacak mi bu attiginizi. Ha ne kadar dogru çarşaf ne kadar yanliş kişiden kişiye değişir o başka mesele ama saygi duymak zorunlu.

Son düzenleme:
Bu fotoğraflar mı çıktı?
Kardeşim sokakta gördüğüm kızın fotoğrafını mı çekseydim? Tabi ki Google'dan bulacağım.

Seni neden bu kadar ilgilendiriyor merak ettim şimdi? Sana ne milletin ne giydiğinden dostum? Çekici gözükmek istemiştir, giymiştir.

Çıplak dolaşmamak için giyiyorlar bir şeyler malum yerlerin gözükmesini kimse istemez değil mi?

Bu arkadaşlara sesleniyorum, sizin anlama konusunda problemleriniz mi var? Eğer varsa doktora götürebilirim. Bana böyle şeyler diyeceğinizi bildiğim için parantez içinde bir açıklama yazdım okudunuz mu?

Kadınlar beğenilmek isterler. Böyle giyinerek farklı gözükmek istiyorlar veya erkeklerin dikkatini çekmek istiyorlar olabilir. Nasıl biz askeri kamuflajlardan hoşlanıyorsak, onlar da böyle giyinmekten hoşlanıyor olabilirler . Her kadın için demiyorum tabi.

Kimisi kendini kapatır kimisi vücut hatlarını belirten elbiseler giyer buna kimse karışamaz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…