Kadınlar neden dekolte giyiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel bir genetiğim var vücut çalışıyorum bende dar t-shirt giymekten hoşlanıyorum. Mesela göğüslerimde büyük oldugu için ön plana çıkıyor. Genellikle erkeklerin dikkatini çeksede ufak göğüse sahip kızlarında baya moralini bozuyor :D
 
Son düzenleme:

Ninja esprisinin zamani gecmedi mi? Isteyen istedigi gibi giyer ister mini etek giyer ister her yerini kapatan çarşaf giyer. Boyle olmasindan daha iyi demek ne alaka? Annesi kardeşi kapalı olan insanlar ustune alinmayacak mi bu attiginizi. Ha ne kadar dogru çarşaf ne kadar yanliş kişiden kişiye değişir o başka mesele ama saygi duymak zorunlu.
 
Son düzenleme:
Bu fotoğraflar mı çıktı?
Kardeşim sokakta gördüğüm kızın fotoğrafını mı çekseydim? Tabi ki Google'dan bulacağım.
Bak şimdi buraya çok uzun bir cevap yazmak istiyorum ancak destan gibi olacağı için kısaltmaya çalışacağım. Bir insan istediği kıyafeti istediği gibi giyer. senin ülken daha şort giyen insanlara hoş olmayan yakıştırmalar yapıyorken, onları konuşmak gerekiyorken, böyle bir konu açman tuhaf açıkçası. ha bir de cinsel açlıktan bahsedenler var. Bir kadın hoş görünmek için istediğini giyebilir. Sen takım elbise giydiğinde, şort giydiğinde, dışarıda atlet giydiğinde (tank top gibi) kimsenin sana laf etmeye hakkı olmadığı gibi sizin de kadınların giydiklerine herhangi kötü bir yakıştırma yapmanıza bir gram dahi olsun hakkınız yok. Neymiş elinde "kadınlıktan veya vücudundan" başka bir şey yokmuş. Ha tamam bunu geçelim. Ailende etek giymemiş biri var mı? Peki onlar neden etek giyiyorlar? Canı istediği için. Ben şimdi çıkıp ailende etek giyen birine böyle dedikleriniz gibi şeyler söylesem bana demediğinizi bırakmazsınız. Bunlar zevk meselesi. Kadın kendini güzel göstermek istiyor, belki erkeklerin dikkatini çekmek istiyor. Şimdi bana doğruyu söyleyin, siz kadınların dikkatini çekmek için hiç mi kıyafetinize dikkat etmediniz?

Seni neden bu kadar ilgilendiriyor merak ettim şimdi? Sana ne milletin ne giydiğinden dostum? Çekici gözükmek istemiştir, giymiştir.

@furkan3318 @Shimada Sensei @sarımsaklı kola
Hoş geldiniz dostlarım yine bir linç yemenin eşiğinden kurtardınız.

Bu kafalar ne zaman insanların fikirlerine empati ile yaklaşıp onların özgür olduğunu anlayacak bilmiyorum.

Çıplak dolaşmamak için giyiyorlar bir şeyler:) malum yerlerin gözükmesini kimse istemez değil mi?

Bu arkadaşlara sesleniyorum, sizin anlama konusunda problemleriniz mi var? Eğer varsa doktora götürebilirim. Bana böyle şeyler diyeceğinizi bildiğim için parantez içinde bir açıklama yazdım okudunuz mu?
 
Kadınlar beğenilmek isterler. Böyle giyinerek farklı gözükmek istiyorlar veya erkeklerin dikkatini çekmek istiyorlar olabilir. Nasıl biz askeri kamuflajlardan hoşlanıyorsak, onlar da böyle giyinmekten hoşlanıyor olabilirler 😀. Her kadın için demiyorum tabi.

Kimisi kendini kapatır kimisi vücut hatlarını belirten elbiseler giyer buna kimse karışamaz.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı