Kadınlar ve felsefi görüş

• Konuyu başlatan Zeu5
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.861
İsmin de bile hayali asla gerçek olmayan bir tanrının ismi var uzaylılara inanmıyorsun ama senin var olmanı sağlayan seni 7/24 izleyen hayali masal perilerine inanıyorsun.
Dostum Mitoloji bu, mitolojilere inanmazsın zaten. Benim dini bir inancım yok, mitolojilerle sadece zevk için ilgileniyorum. Yunan Mitolojisi, Sümer Mitolojisi, Türk Mitolojisi ve favorilerimden olan Mısır Mitolojisi...
Mergen Tengri'de Türk mitolojisinde ki bilgelik tanrısı.

Son düzenleme:
İsmin de bile hayali asla gerçek olmayan bir tanrının ismi var uzaylılara inanmıyorsun ama senin var olmanı sağlayan seni 7/24 izleyen hayali masal perilerine inanıyorsun.

Beynini o kadar yıkamışlar ki gerçek olan şeyleri reddedip Allah denilen hayali varlığa inanıyorsun Bu da başta olan sürüngenlerin bir projesi seni olmayan bir tanrıya inandırıp zihnini yıkamak.
Al oku:

Aga asıl senin beynin yıkanmış. Kuran ve sünnet, kainattaki çoğu şeyi açıklar. Gösterdiğin şey gibi ve evrim teorisi gibi şeyleride reddedip çürütür. Sen böyle düşünmeye devam edersen net cehenneme gideceksin ve şu an imansızsın. Neden diye soracaksın imanın şartlarından birisi Allah'a inanmaktır. Ve sende buna inanmayıp ipsiz sapsız şeylere inanıyorsun. İşte bu senin aptallığını gösterir. Bunu düşünemeyecek kadar safsan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı