Kadir Şeker 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer Kadir Şeker, o gün oradan hiçbir şey yokmuş gibi geçip gitse, o günün sonunda televizyonlarda bir kadın cinayetini daha görüp iç geçirecektik. O kadının katili de hakim karşısına takım elbiseyle çıkıp hakime "Hakim Bey" diye hitap edip Kadir Şeker'e verilen cezanın belki de 10'da 1'ini bile almayacaktı.

Bu ülkede yaşamak istemiyorum artık.

Yazık, cidden yazık...

#KadirİçinAdalet



 
Son düzenleme:
Eğer Kadir Şeker, o gün oradan hiçbir şey yokmuş gibi geçip gitse, o günün sonunda televizyonlarda bir kadın cinayetini daha görüp iç geçirecektik. O kadının katili de hakim karşısına takım elbir şeyle çıkıp hakime "Hakim Bey" diye hitap edip Kadir Şeker'e verilen cezanın belki de 10'da 1'ini bile almayacaktı.

Bu ülkede yaşamak istemiyorum artık.

Yazık, cidden yazık...

#KadirİçinAdalet



Şaşırdık mı? Hayır.
 
Eğer Kadir şeker, o gün oradan hiçbir şey yokmuş gibi geçip gitse, o günün sonunda televizyonlarda bir kadın cinayetini daha görüp iç geçirecektik. O kadının katili de hakim karşısına takım elbir şeyle çıkıp hakime "hakim bey" diye hitap edip Kadir şeker'e verilen cezanın belki de 10'da 1'ini bile almayacaktı.

Bu ülkede yaşamak istemiyorum artık.

Yazık, cidden yazık...

#Kadiriçinadalet.




İdam evet abartı ama insanların korkması lazım arttırın şu cezaları.
Haketmeyene vermeyin şuna bak. Ne yapsın adam kadını öldürmesine izin mi versin?
 
Ceza alması normal, çünkü bir insanın canını aldı, elbet bir yaptırım olacak ve kadının sorgusunda Kadir'i savunmaması Kadir için eksi oluyor yani bir şikayet söz konusu.
 
Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmaz. Hukuk bilgisine, davadaki kanıtların bilgisine sahip bir insan yorum yapmalıdır. Bu kişi de hakimdir! Olayları bilip-bilmeden, hukuk alanında hiçbir bilgi sahibi olmadan insanları galeyana getirmeyin. Galeyana gelecekler de bilgisiz olduklarının farkına varmalıdır. Lütfen tekrar edeyim, bilginizin olmadığı konularda; tepkiniz de fikriniz de olmasın...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı