MacBook Air M1 alınır mı?

Fraosary

Hectopat
Katılım
2 Nisan 2021
Mesajlar
1.658
Makaleler
3
Çözümler
4
Yer
Malatya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Developer, Grafiker

Linkteki MacBook'u almayı düşünüyorum ve eğitim indiriminden faydalanabiliyorum. Kullanış amacım Logic Pro, final cut Pro ve yazılım amaçlı olacak. İnternet'de falan da gezeceğim ara sırada LoL oynayacağım. Sizce bu MacBook'u alınır mı? Masaüstü diz demeyin benim için taşınabilir olması ve şarjının uzun gitmesi önemli.
 
Hocam mesajınızın altında gördüm M1 kullanıyormuşsunuz. Kullanıcısı olarak tavsiye eder misiniz? Ve 8 GB RAM versiyonuyla 16 GB RAM arasında büyük bir performans farkı olur mu?

Büyük oyunları oynayamamak harici her yönünden fazlasıyla memnunum. Oyun oynamıyorsan düşünmeden alabilirsin. Ne kadar güçlü olursa olsun en güçlü macide alsan indie oyunlar hariç oyunlarda asla bir Windows hissiyatı vermiyor bu arada, oyunların hepsi Windows için yapıldığından. 8 GB ile 16 GB arasında fark olur RAM kullanacak bir iş yapıyorsan. Swap teknolojisi Windows'a göre çok daha iyi RAM yetersiz kaldığında SSD'den kullanmaya başlıyor ama kesin bir çözüm değil ve SSD'nin ömrünü azaltır sürekli swap yaparsa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı