Kafa dağıtmak için sohbet edelim

Seriyi az buçuk bilen biri olarak (tamamlamadım) bence çıkmamalı, çıksa bile başka bir ülkede ve başka bir zamanda çıkmalı.

Netflix bir film yapmaya çalıştı, suratı un gibi beyaz olan l siyahi oldu, bu konuyu baştan ele alıp yeni bir seri çıkarmaları gerek, mesela l son bölüme kadar yaşamalı.

Matematik çözemiyorum dershanemde. Eve geliyorum 8 9 net yapıyorum en az. Orada deneme sınavında başım ağrımaya falan başlıyor. Kısacası matematik çözemiyorum!

Ağlamak istiyorum.
Soru bankası olarak ne kullanıyorsun ve kaçıncı sınıfsın? Fix cevaplar olarak biraz daha kolay soru bankalarına ve kursa gittiğin için birebir almanı tavsiye edeceğim.

Bazen çok sıkılıyorum, bazen bazı şeylere çok lanet ediyorum. Dünyayı değiştiremiyorsan kendi dünyanı değiştir cümlesini çok erken yaşta öğrendim, uyguladım ve uyguluyorum da. Ama işte bazen yoruyor, bazen yaralıyor, bazen kapanmayacak yaralar açıyor...

Üstümde yılların yorgunluğu, birikmişliği var. Çekip gitmek istiyorum, bana hoşlanmadığım şeyleri hatırlatan her şeye karşı hayalet, görünmez olmak istiyorum ama işte hayat da pide kuyruğunda pide almak için son sırada bekleyen bir insan evladı gibi davranarak bana bekle diyor. Yaşama sevinci? Ara sıra uğruyor yanıma, birlikte eğleniyoruz.

Neyse ki yarın var, neyse ki yarının bilinmezliğiyle yaşıyoruz. Yarının ne getireceği bilinmiyor, her şey için dopdolu bir umudun yarında saklı olduğu gerçeğinden şüphesizce iyiliğin ve mutluluğun peşinden koşuyoruz.

Netflix bir film yapmaya çalıştı, suratı un gibi beyaz olan l siyahi oldu, bu konuyu baştan ele alıp yeni bir seri çıkarmaları gerek, mesela l son bölüme kadar yaşamalı.
Olmamış hocam, L siyah olduktan sonra asla izlemem zaten seriyi izlemiyorum artık, Doctor Who okurken hiç anime izleyemem.
Aynısı Kara Kule filmindeki kovboyda da olmuştu, o da beyazdı filmde siyahi oldu.
Gerçi kitap ve film uyumlu değil diyorlar ama neyse.

https://www.amazon.com/Nintendo-Switch-Neon-Blue-Joy‑/dp/B07VGRJDFY/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=nintendo+switch&qid=1602935772&sr=8-2
1602935806545.png

1602935849479.png

Şimdi gel de üzülme.

@222744 Yanlışlıkla alıntıladım, pardon.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı