Random.User
Decapat
Kafam çok karışık. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aslında yapmam gereken şey belli ama yapamıyorum. Çok mutsuzum. Ama bu sıradan bir mutsuzluk değil. Beni yiyip bitiriyor. Kolay kolay ağlamayan bir insanım. Eğer duygusal biri olsaydım her gün ağlardım. Bunu istiyorum da. Arkadaş çevrem yok çünkü maymuna benziyorum ve öz güvenim yok. Kendimi aynada görünce aynayı kırasım geliyor. Bunun üzerine bir de aşık oldum. Bunlar üst üste gelince çok mutsuz oluyorum. Ve hiçbir şey yapasım gelmiyor. Hiçbir şey dediğim yapmam gereken şeyleri yapasım gelmiyor. Bana bu mutsuz olma sebeplerimi unutturacak bir şeyler yapmaya yöneliyorum. Bu da örnek verecek olursam ders çalışmamı engelliyor. Ne zaman ders çalışmak için otursam 2 dakika sonra bırakıyorum ve başka bir şeye yöneliyorum. Bunun sonucunda ilk yazılılarım kötü geçti ve ailemle sorunlar yaşadım. Yazılılarım YKS'yi etkileyeceği için çok kötü hissettim. Ara tatilden sonra çalışırım düzeltirim dedim ama şimdi yine çalışamıyorum. Bir de şu lanet dersler üstüme geliyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Şöyle 1-2 saat falan ağlasam çok rahatlarım ama o da olmuyor. Çalışmak zorunda hissetmek ve bunlar birleşiyor ve yaşama hevesim kalmıyor. İçimi dökecek bir arkadaşım bile olmadığı için ancak buraya yazabiliyorum. En azından birileri görür, cevap yazmasa bile görür ya, o bana yeter.