Kafama göre antidepresan kullanabilir miyim?

aLyX3N

Decipat
Yer
Anti Acer SSA
Daha fazla  
Arkadaşlar, titreme, sinir ve arada kasılmalar yaşıyorum. Eskiden doktor antidepresan yazmıştı, kullanınca geçmişti. Şimdi doktora gitmeden eczaneden anti depresan alsam zararı olur mu, alırsam hangi antidepresanı alayım?

Hocam ilk doktora gidin, doktor kullan derse kullanırsınız daha kötü yapabilir sizi. Biz nereden bilebiliriz hocam?

Sormak istediğimi anlamadınız sanırım diyorum ki anti depresanı reçetesiz kullanmak da sakınca var mı yani aynı antibiyotik kullanır gibi doktor la uğraşmak istemiyorum hazır COVID var ailemde COVID'e karşı dayanıksız bir birey var. Bu konuda bilginiz yoksa neden bu yorumu yazdınızki zaten aramızda illaki sağlıkla ilgilenen ya da daha önce bu konuda tecrübe edinmiş biri vardır lütfen gereksiz yorumlarla meşgul etmeyin.

Sormak istediğimi anlamadınız sanırım diyorum ki anti depresanı reçetesiz kullanmak da sakınca var mı yani aynı antibiyotik kullanır gibi doktor la uğraşmak istemiyorum hazır COVID var ailemde COVID'e karşı dayanıksız bir birey var.

Ben de diyorum ki şimdi yanlış bilgi vermeyelim. Hani söylediklerimizin hepsi tam tutmayabilir sizin için en iyisi bir doktora ya da eczaneye başvurmanız sağlığınızı kötü etkilemeyelim.

Sormak istediğimi anlamadınız sanırım diyorum ki anti depresanı reçetesiz kullanmak da sakınca var mı yani aynı antibiyotik kullanır gibi doktor la uğraşmak istemiyorum hazır COVID var ailemde COVID'e karşı dayanıksız bir birey var. Bu konuda bilginiz yoksa neden bu yorumu yazdınızki zaten aramızda illaki sağlıkla ilgilenen ya da daha önce bu konuda tecrübe edinmiş biri vardır lütfen gereksiz yorumlarla meşgul etmeyin.
Size yardımcı olan birine böyle tavır takınıyorsanız doktora gidin aynı dozun 2 katını versin öyle devam edin hayatınıza benden söylemesi.

Arkadaş kötü bir şey yazmamış. Kimsenin duyar kastığı falan da yok. Kafaya göre ilaç kullanmayın. Zararı veya yararı olup olmayacağını bilemeyiz. Doktorunuza görünün.

Bu tip ilaçları reçete veya rapor olmadan alamazsınız. Örnek olarak kendimden bahsedeyim. Şeker ve tansiyon hastası olduğum için raporlu olan ilacımı gidip alabiliyorum. Rapor süresi boyunca alabilirim. Psikiyatri uzmanı yazarsa alabilirsiniz. Gerekirse size rapor çıkartabilir. Direkt olarak vermezler.

Takıldığım yer biz nereden bilebiliriz yazısı oldu bu aptal yerine koymaktır. Böyle söylemek yerine biz bilemeyiz hocam dese öyle sert konuşmayacaktım zaten. Duyar kasmayın burada
Rahat ol dostum kimsenin duyarına ihtiyacım yok. Arkadaş gayet güzel cevaplamış o zaman verilen ilaç o an olan tehşise göre kondu dozu ona göre ayarlandı sen kafana göre tekrar başladı bundan günde 1 alayım diye başlayamazsın sağlıksız durum olur. Arkadaşın uzunca anlatmak istediği bu ama sen gergin bir halde olduğun için son cümleye takılıp insanı azarlar tavır takınıyorsun hoş değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı