Kafama sopa vurdular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kum

Picopat
Katılım
29 Kasım 2020
Mesajlar
88
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
3 gün önce mahallede 3 keko tarafından gasp ediliyordum. Yer Güngören. Saat 2 civarı ilk muhabbet sigaran var mı demeleri ile başladı. Ağzımda yanan sigaradan dolayı yok diyemedim. 3'üne de verdim marlboromdan. Her neyse bunlar muhabbet açtı, zenginsin falan saati maati ver dedi. Bir takım falan ayağına götürecek diesel saatimi zımbo. Dedim emanet falan falan. Dedi "Ver hadi takip vereceğim" Falan fistan. Dedim yok veremem işim çıktı ayağına tüyecektim ki. Aralarından biri çobanların elinde tuttuğu sopayı havaya kaldırıp saati ver lan dedi. Yalan söyleyemem 3 kişiydi benim toto 3, 5 attı birini vursam diğeri takacak bıçağı. Neyse artık bıçak kemiğe dayandı benim bileği falan tuttular saati çıkarmak için sinirlendim cebimdeki muştayı 1 tanesine patlattım. Diğer dırzo sopayla kulağıma vurdu. Her neyse sersemlediğim için saati dızladılar. Bunları bulmam mümkün mü? Mahalle arası oldu olay kamera yok. Gerçi bunlarda kimlik dahi yoktur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3 Gün önce mahallede 3 keko tarafından gasp ediliyordum. Yer Güngören. Saat 2 civarı ilk muhabbet sigaran var mı demeleri ile başladı. Ağzımda yanan sigaradan dolayı yok diyemedim. 3'üne de verdim marlboromdan. Her neyse bunlar muhabbet açtı, zenginsin falan saati maati ver dedi. Bir takım falan ayağına götürecek diesel saatimi zımbo. Dedim emanet falan falan. Dedi "Ver hadi takip vereceğim" Falan fistan. Dedim yok veremem işim çıktı ayağına tüyecektim ki. Aralarından biri çobanların elinde tuttuğu sopayı havaya kaldırıp saati ver lan dedi. Yalan söyleyemem 3 kişiydi benim toto 3, 5 attı birini vursam diğeri takacak bıçağı. Neyse artık bıçak kemiğe dayandı benim bileği falan tuttular saati çıkarmak için sinirlendim cebimdeki muştayı 1 tanesine patlattım. Diğer dırzo sopayla kulağıma vurdu. Her neyse sersemlediğim için saati dızladılar. Bunları bulmam mümkün mü? Mahalle arası oldu olay kamera yok. Gerçi bunlarda kimlik dahi yoktur.

Geçmiş olsun, böyle kekolar her yerde var maalesef. Allah bunları ıslah etsin.
 
3 Gün önce mahallede 3 keko tarafından gasp ediliyordum. Yer güngören. Saat 2 civarı ilk muhabbet sigaran var mı demeleri ile başladı. Ağzımda yanan sigaradan dolayı yok diyemedim. 3'üne de verdim marlboromdan. Her neyse bunlar muhabbet açtı, zenginsin falan saati maati ver dedi. Bir takım falan ayağına götürecek diesel saatimi zımbo. Dedim emanet falan falan. Dedi "ver hadi takip vereceğim" falan fistan. Dedim yok veremem işim çıktı ayağına tüyecektim ki. Aralarından biri çobanların elinde tuttuğu sopayı havaya kaldırıp saati ver lan dedi. Yalan söyleyemem 3 kişiydi benim toto 3, 5 attı birini vursam diğeri takacak bıçağı. Neyse artık bıçak kemiğe dayandı benim bileği falan tuttular saati çıkarmak için sinirlendim cebimdeki muştayı 1 tanesine patlattım. Diğer dırzo sopayla kulağıma vurdu. Her neyse sersemlediğim için saati dızladılar. Bunları bulmam mümkün mü? Mahalle arası oldu olay kamera yok. Gerçi bunlarda kimlik dahi yoktur.

Şikayet edebilirsiniz. Ama sonuç alacağınızı düşünmüyorum bu işten :( geçmiş olsun tekrardan.
 
Bir Adana'lı olarak seni çok iyi anlıyorum. Memleketimi dört bir yandan saran bu kekoların toplum düzenini bozmaktan başka yaptıkları hiçbir şey yok. Ne memlekete bir faydaları var ne kendilerine. Daha geçen aylarda arabamızdan zannedersem hortum vasıtasıyla benzin çaldılar. Ondan öncesinde kaç tane komşumun arabalarının tekerleri çalındı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani o kişileri bulsanız bile istediğiniz sonuca ulaşamazsınız(tutuklama düşünüyorsanız) en fazla ilkokulda silginizi çalan arkadaşınızdan öğretmeniniz silginize size geri vermesi olur(Saatinizi geri alırsınız en fazla)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı