Hayır herhangi bir hareket durumu yok. Birşeyler zihnimin içinde sadece dolaşıyor. Zihnimi sürekli birşeyler meşgul ediyor ama bu hareket etmemi tetiklemiyor.
İlaçlar için geçirmediğini sadece zihni uyuşturduğunu söyledikleri için biraz tedirginim
Herkesi kaybetmedim. Çevremde en yakınım diyebileceğim insanları kaybettim. Dost kazığı meselesi çok uzun bi konu. Ortak arkadaşlar taraf tutmaya başlayınca da insanlar taraflara ayrılmaya başladı ve bu konu çok yordu beni. En başta sürekli bu konu geçiyordu kafamdan daha sonra yaklaşık 4 sene süren ilişkim aldatılma ile bitti. Bu sene önemli bi sınava hazırlanıyorum onun stresi de bu olaylara tuz biber oldu. Herşey çok hızlı gelişti zaten spor yapan birisiydim. Onu da bıraktım bu sebepten. Girdiğim ağırlıkların yarısını bile basamıyordum. Şuan yanımda kalan insanlar olmasa gerçekten delirmiş bile olabilirdim.
Arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum. İlginiz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Psikiyatriste gitmekten başka çarem yok gibi gözüküyor artık. Mutlu kalın, bi gelişme olursa foruma yazarım