Kafaya darbe almak!

Merhaba bilimci forum. Bugün sınıfta bir çomar (siz anladınız) arkadaşla tartışırken ben eğilince kafama yumruk attı sert biçimde (çok sert değil) cüssesi de büyük baya karşı gelemedim. Neyse arkadaşlar bugün sabah 9 da oldu akşam 5 gibi biraz kestirdim. Çok az olsa da bir durgunluk ve halsizlik var. Bir şey olmuş mudur sizce? Kafada çok hafif bir ağrı oluyor nadiren.
Benide çomarlar bıçaklıyacaktı(Falçata bıçaklamaya giriyorsao_O). Zor kaçtım(y). Ama 2 3 gün acı devam ederse doktora görün.

Oduna maruz kalan insanlarda kısa süreli yaşanan bir yıkım hali : Sorun olup olmaması biraz da odunu veren kişinin ustalığına bağlı.

11909353_416751008518228_1777255488_n.jpg

Nasıl vurduğuna bağlı arkadaşın dediği gibi. Doktora git fakat bir şey çıkacağını zannetmiyorum. Psikolojik de olabilir.

Bu da burada kalsın ;)

Eki Görüntüle 206864
Bu da efsane olmuş ama :D Herkes kendisiyle aynı fikirde olmayana çomar desin ne güzel bir zihniyetmiş bu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı