Kafayı yemek üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok saçma böyle bir şey. Sen birçok insanı tehlikeye atmış olacaksın. Bazı insanlar zorunlu olarak dışarı çıkıyor ve sen belki de onlardan birini korona yapacaksın. Belki de o kişi de tüm ailesine korona bulaştıracak. Çok bencilce düşünce.

Arkadaş galiba Türkiye'de değil orada farklı olabilir.

Konu sahibi büyük resmi falan görmemiş, hükümetin aldığı saçma sapan kararları sorgulamaya başlamış sadece, ki bu aslında normal, ama bizim ülkede sorgulayanı da içeri alıyorlar.

Bende çıldıracağım bu gidişle, uzun adam kongreler, mitingler düzenliyor, üstüne bir de maske, mesafe, temizlik uyarısı yapıyor bize.

Ya bak küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum, bak mesela şu aşağıdaki fotoğraflara, ne demek istediğimi anlarsın.

Uzun adam düzenlesin şöyle lebaleb kongreleri, sonra toplasın bir işe yaramayan kabinesini, bir de üstüne maske mesafe uyarısı geçsin millete.

Milleti salak yerine falan koymuyorlar, millet salak.

Kongreler düzenleniyor, mitingler düzenleniyor, ulan biri de çıkıp "Bunlar maskesiz mesafesiz kongreler düzenliyor, ben niye burada sokağa çıkma yasağına, maske mesafe yasağına tabi tutuluyorum?" demiyor.

Ülke bitmiş, cidden bitmiş, AKP zihniyeti ülkeye belki 30 senede düzelmeyecek hasarlar verdi, hala vermeye devam ediyorlar.
2023'te de kazanırsa artık ülkece kaybederiz.

Koronavirüs hakkında yorum yapmayacağım, çünkü ortada salak saçma söylentiler falan var.

Yok aşının içinde çip varmış, yok maske bizim nefes alma özgürlüğümüzü kısıtlıyormuş.

Hadi bu çipi anladım da, nefes alma özgürlüğü ne be kardeşim?

Yorumsuzum artık, cidden yorumsuzum.

Olmaz abi. Kendi şahsi arabanda maske takıp, 9 da evde olacaksın. Virüs var virüs

Tamam. Siz bu kafayla devam edebilirsiniz. Ama çok yaşamazsınız, haberiniz olsun.

Gülücük falan atıyor. Sizin gibi insanlar yüzünden virüs vakaları artıyor.

Sana veya çevrendeki birisine ciddi bir şey olmadığı zaman anlamayacaksın. Daha da tartışmanın bir anlamı yok.

İyi gezmeler hocam! Ama lütfen polis abilere, ablalara zorluk çıkarmayın. Zaten tüm gün sizin gibi aptal insanlar ile uğraşıyorlar bir de siz zorluk çıkarmayın.

Görüşmek üzere. Kim bilir başınıza ne gelecek dışarıda

Umarım bir gün aklın başına gelir.

Maske takmak bu kadar zor mu? Maskeni tak çık.

Bu arkadaşlara burada rastladığımız iyi oldu. Karşısındakini dinlemeyen birine laf anlatamazsın. Bu dayılar halen beni anlamamış. Onca yazıya rağmen. Keşke birkaç sayfa önceden bunları yazsaydınız hızlıca ayırt eder, devam etmezdik .

Ancak onca uğraşa rağmen bir Allah'ın kuluda derdimizi anlamamış. Aynen böyle devam. Size iyi günler dilerim. Blok. Foruma dev hizmet olarak tüm konuyu gezmenize gerek yok yanıtladıklarımı bloklasanız kafi.

@Yusufigit hocam sende daha fazla yorma kendini algılarını kapatmışlar. "cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim." demiş imam el-gazali.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…