Konu sahibi büyük resmi falan görmemiş, hükümetin aldığı saçma sapan kararları sorgulamaya başlamış sadece, ki bu aslında normal, ama bizim ülkede sorgulayanı da içeri alıyorlar.
Bende çıldıracağım bu gidişle, uzun adam kongreler, mitingler düzenliyor, üstüne bir de maske, mesafe, temizlik uyarısı yapıyor bize.
Ya bak küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum, bak mesela şu aşağıdaki fotoğraflara, ne demek istediğimi anlarsın.
Eki Görüntüle 949627
Uzun adam düzenlesin şöyle lebaleb kongreleri, sonra toplasın bir işe yaramayan kabinesini, bir de üstüne maske mesafe uyarısı geçsin millete.
Milleti salak yerine falan koymuyorlar, millet salak.
Kongreler düzenleniyor, mitingler düzenleniyor, ulan biri de çıkıp "Bunlar maskesiz mesafesiz kongreler düzenliyor, ben niye burada sokağa çıkma yasağına, maske mesafe yasağına tabi tutuluyorum?" demiyor.
Ülke bitmiş, cidden bitmiş, AKP zihniyeti ülkeye belki 30 senede düzelmeyecek hasarlar verdi, hala vermeye devam ediyorlar.
2023'te de kazanırsa artık ülkece kaybederiz.
Koronavirüs hakkında yorum yapmayacağım, çünkü ortada salak saçma teoriler, söylentiler falan var.
Yok aşının içinde çip varmış, yok maske bizim nefes alma özgürlüğümüzü kısıtlıyormuş.
Hadi bu çipi anladım da, nefes alma özgürlüğü ne be kardeşim?
Yorumsuzum artık, cidden yorumsuzum.