Kafayı yemek üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üst mahkemenin kararını uygulamamak suçtur, cezai yaptırımları vardır. Ki o forumdaşımının mesajına cevap verdim. Okusaydınız görürdünüz.

Okudum ama sen konuyu istediğin için oraya getirmişsin Demirtaş'la hiçbir alakası yoktu yoksa.

Yav şikayeti olan bildirsin cimere.

Keşke korona yerine Veba,Çiçek ve ya Şarbon salgını olsaymış.

Okudum ama sen konuyu istediğin için oraya getirmişsin Demirtaş'la hiçbir alakası yoktu yoksa.
Milletvekilleri istediğiniz söylüyor demiş. Acaba sen kaç muhalif milletvekilinin hakkında soruşturma başlatıldığını biliyor musun? Demirtaş'ı bırakalım. Onun haricinde bir sürü bu durumda olan milletvekili var. Neden mi? Çünkü uzun adam istedi, işine gelmiyordu öbür türlüsü. (Siyasi algılamayın. Sadece burada ne kadar adaletsiz olduğumuzun örneklerini verdim.)

Tamam çık sen maskesiz dışarı. Ama sonra virüs kaptığın zaman hiçbir hastaneye gitme. Acı içinde kıvran.

Bahane arıyorlar yasak koymak için de ondan. Hafta sonu alkol satın alma yasağı veya ülkenin büyük bir kesiminin oruç tuttuğu ramazan ayında kafeleri kapatıp teravihlere izin vermenin pandemi ile ne ilgisi var? Daha gencim, hayatımın en güzel zamanlarını dört duvar arasında geçiriyorum, iki senemi başka insanların canına feda etmişken özellikle yaşlı kesimin dikkatsizliği beni deli ediyor. 65 yaş üstü maskesiz dolaşıyor sokaklarda, ben temel ihtiyaçlar haricinde iki senede beş kere dışarı çıktım. Hastalık öldürüyor ama akıl sağlığı rahatsızlıkları da insanları öldürüyor, hem de virüsten daha fazla.

Gerçekten yazık. Dışarıda virüs yok diyen insanlar sana benzeyenler. Her gün insanlar annesini, babasını, kardeşini kaybediyor. Sen gelmiş riskli gruba asi yapıldı yeter diyorsun. Maskesiz gezmek istiyorsun. Yasa kaldırılsın diyorsun. Amerika'da konserler var diyorsun. Bunları söylerken Amerika'da günlük 2-3 bin insanin öldüğünü söylemiyorsun. Kusura bakmayın ama konu troll sanırım. Ya da açan kişi çoktan akil sağlığını kaybetmiş durumda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…