Kafayı yemek üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Yusufigit bu kafayla yaşamaya çalışırsan, çok yaşatmazlar. Devletin sayılamayacak kadar hatası ve ülkeyi batıracak tercihleri var. O konular gerek burada gerek başka yerlerde konuşuluyor. RT* denen şahıs muhtemelen görmüştür daha önce kendisi hakkında konuşulanları ama ne kadar umrunda önemli olan o. Robot gibi yaşamak istemiyorsan hayalin olacak onun için yaşayacaksın. Biz Avrupalı değiliz. Başımızda duran kişi de lider değil, diktatör. Yasaklara uymayan insanlar burada da vardır ama kendilerini neden belli etme ihtiyacı duysun? Çok mu cool bir şey? İşine geliyorsa uyarsın, gelmiyorsa uymazsın.

Küfür etmek istemiyorum ama komşu müsvetteleri yüzünden geceleri uyuyamıyorum. Ben müziğin sesini az açınca 3 saat bağırıp çağırıyorlar. Sokağa çıkma yasağı olmasın, restoran yasağıda olmasın. Ramazan'da sen yemek yemiyorsun diye milleti niye aç bırakıyorsun? Saçma sapan iş nerede, Türkiye'yi yönetenler orada.

Vay, büyük oyunu gördün ha.

Artık size cevap dahi vermiyorum. Her seferinde Facebook dayıları gibi muamele ediyorsunuz. Cevap veremiyorsunuz. Dalga ile tartışmaya devam etmek istiyorsunuz size maskenizle iyi günler dilerim.

Technopat takipçilerini genel olarak daha üst seviyede görürüm. Ama buraya da özgür düşünemeyen, kendisine verilene koşulsuz şartsız boyun eğmiş. En ufak fikir ayrılığını "ehehehe komlo teorisyeni" diye yaftalayan bir kitle oluşmuş. Tartışmanıza bakın ben dışarı çıkıyorum.

Aynı fikirdeyim.

Ne yani herkes korona virüse yakalandın ölen ölsün yaşayan yaşasın mı diyeceğiz?

Korona virüsü eskisi kadar ölümcül değil. Ayrıca her yakalanın da ölmüyor. Hatta ölenler azınlıkta. Tabloları incelediğiniz vakit rahatça anlayabilirsiniz. İsteyen maskesini gene takar. Bunu bir cezaya tabii tutmak sokağa çıkma yasakları getirmek saçmalık.

Artık size cevap dahi vermiyorum. Her seferinde Facebook dayıları gibi muamele ediyorsunuz. Cevap veremiyorsunuz. Dalga ile tartışmaya devam etmek istiyorsunuz size maskenizle iyi günler dilerim.

Aynı fikirdeyim.

Korona virüsü eskisi kadar ölümcül değil. Ayrıca her yakalanın da ölmüyor. Hatta ölenler azınlıkta. Tabloları incelediğiniz vakit rahatça anlayabilirsiniz. İsteyen maskesini gene takar. Bunu bir cezaya tabii tutmak sokağa çıkma yasakları getirmek saçmalık.
Günlük vakalar 30 binin üstünde biz niye sokağa çıkma yasağı var diyoruz.

Çifte standartlı yasaklardan bahsediyoruz. Ayrıca insanlar fiziksel sağlıklarını değil akıl sağlıklarını kaybetmeye başladılar artık.
Şahsen ben akıl sağlığımı kaybettim. En son bana ters yapan birisini ölesiye döveceğim gibime geliyor. Adam 22:00'den 03:00'e kadar kavga ediyor evde. Diğeri aynı saatte son ses televizyon izliyor. Diğerinin bebesi arabaları çiziyor. Yönetim de huzur hakkı alıyor. Böyle işin taaa. Neyse küfür yok dedik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı