Kafayı yemek üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oturacaksın kardeşim tabii kusura bakma senin gibi düşünen insanlar yüzünden koronanın yayılma hızı ve bulaşma hızı artıyor. Ya biz 1.5 senedir evdeyiz kimse dedimi öğrenciler yasakta isyan ediyor diye biraz ya biraz mantıklı olun önemli olan sağlık bunu anlayın benim veya başkasının demesine gerek yok eğer çok istiyorsan Hollanda'ya git 2 haftaya korona olursun.

Keşke senin gibi olabilsem be abi. Eğer işten çok sıkıldıysan ibadete yönelebilirsin. Kuran okumak gerçekten rahatlatıyor.

Maske ile Demirtaş ile alakası nedir?
Yukarıdaki mesajı alıntılayıp yazdım. Maske ile alakası yok zaten.

İnsanlar kendileri dikkat etmeli, yasaklar dayatılmamalı. 18-24 yaş arası gruptayım bize verilen saatler hep öğleden sonra. Bana kalsa ben sabahtan işlerimi etrafta kimse yokken halledip evime dönerim ama bizi sokakların en yoğun olduğu saatlerde dışarı salıyorlar sonra niye virüs bulaştı diyorlar. Pandemi yok demiyoruz, iyi ve adil kurallarla yönetilmiyor diyoruz.

zaten maskeyi sözde takıyoruz. hiç kimsenin taktığı yok ki.

Katılıyorum. Yazılı, deneme, proje ödevi derken dışarı çıkamadım. Bu hafta sonu dağa bisikletle gider mangal yaparız demiştik ama yasak. Abi her gün birbirini göre insanlar yine görecek. Dikkat eden yine eder, etmeyen ,ki çoğunluk dikkat etmiyor, yine etmez.

İnsanları zorlamazsan yapılması gerekeni yapmazlar,yasaklar gerekli ve destekliyorum.

Konuyu açan arkadaş gibi kişiler maske takmadan gezip, parti vs yaparsa kim nasıl dikkat edecek? Bilinçsiz 10 kişinin yaptığı hata 1000 kişinin aldığı tedbiri boşa çıkartır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…