Knight Online oynadığım dönemler ben de atıyordum.Her hafta düzenli olarak sisteme format atan bir arkadaş vardı forumda, o geldi aklıma.![]()
Knight Online oynadığım dönemler ben de atıyordum.Her hafta düzenli olarak sisteme format atan bir arkadaş vardı forumda, o geldi aklıma.![]()
Ben her hafta 3 format atarım.Her hafta düzenli olarak sisteme format atan bir arkadaş vardı forumda, o geldi aklıma.![]()
Tam reklamlık zaman, tutamadım kendimiBen her gün telefonumda geçmiş, fazlalık fotoğraf, dosya yöneticisinde teker teker klasörleri dolaşıp temizlik yapıyorum daha sonra bilgisayarda appdata, bilgisayarım gibi klasörleri teker teker dolaşıp temizliyorum. Sanırım ben daha çok yedim.
PC dışında yapmazsanız sizi rahatsız eden bir durum var mı?
Gün içinde şunu yapmazsam rahat etmem dediğiniz bir şey?
O kadarı normal, bilgisayardaki dosyaları silmeyin bakalım, çok rahatsız edecek mi sizi? Obsesif kompulsif bozukluk böyle ufak tefek başlar, erkenden önünü kesmek lazım. Yaptığınız çok mantıklı değil o yüzden yapmayın bakalım ne kadar rahatsız edecek sizi.Mesela odamı sürekli düzenli tutarım ve pc yi kullandığım masamı, klavyeyi, monitörü de 2-3 günde bir siler temizlerim
O kadarı normal, bilgisayardaki dosyaları silmeyin bakalım, çok rahatsız edecek mi sizi? Obsesif kompulsif bozukluk böyle ufak tefek başlar, erkenden önünü kesmek lazım. Yaptığınız çok mantıklı değil o yüzden yapmayın bakalım ne kadar rahatsız edecek sizi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.