Kafkas üniversitesi YBS okunur mu?

Diploma lazımsa git çağrı merkezi hizmetleri oku.

YBS olayını kim çıkardı bilmiyorum ama YBS diplomasına saygı gösteren kurumsal firma olduğunu sanmıyorum. Adamlar bilgisayar mühendisliği ya da yakın dal diyor. Yakın dal dediği yazılım mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği falan. Yeri geliyor adamın mühendis imzasına ihtiyacı oluyor.

Konya'da armut toplarken programlama öğrenip o işi yapacaksan topladığın armut ne işe yarıyor? Hobi gibi biraz zaman ayrılıp kolayca yapılabilecek bir şey ise niye millet bir yerlerini yırtıp mühendislik okuyor?

DGS'cilerin hepsinin Boğaziçi'nde bilgisayar okuyacak olması gibi bir şey benim gözümde.

Gider Batman Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği okuyan adamı ise alırım da YBS okuyanı almam şahsen.
 
İyi olsun, kötü olsun. Kendine özel alanı vardır. Gidip adında bilişim var diye yazılım mühendisi unvanı ile çalışan adama çekeceksiniz ondan önce gelecek tonla bölüm var. Daha 2 matematik sorusu yapacak kafa yapısı olmayan adamdan çok bir şey bekleyen olduğunu sanmıyorum sektörde. Analizci, tasarımcı olunur anca.
 
Merhaba ben kafkas üniversitesine geçiş yapacağım. Şimdi kafkas üniversitesi YBS bölümü ilgiyle bir sorum var ders içeriğinin %70 yazılım ağırlıklıymış hoşuma gitti yazılım ağırlık olması.
Gelelim sorulara.
1 kafkas üniversite YBS bölümü iktisadi ve idari bilimler fakültesi içerisinde yer alıyormuş bu fakültede olması sıkıntı yaratır mı?
2- kars nasıl bir şehirdir yaşanır mı kafkas üniversite nasıldır bilgisi olan var mı? Konya'dan gideceğim.

@Vavien. Hocam sizin yorumunuza önem veriyorum bana yol gösterir misiniz rica etsem nedir fikriniz?

@EkmekArasiHDD hocam siz de bu okulda okudunuz nedir görüşünüz?
@264523 hocam siz ne düşünüyorsunuz.
@Cengizhan DOLAK hocam siz ne düşünüyorsunuz.
@ZCPS21 hocam siz ne düşünüyorsunuz.
Etiketlediğim herkes cevap verirse çok sevinirim.

Merhaba. Siz konuyu açalı bir yıl olmuş. Bu üniversitede YBS okudunuz mu? Son durum olarak ne yaptınız? Gittiyseniz kafkas üniversitesini nasıl buldunuz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı