Kağıt Üstünde Sistem Toplamak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de konuyla alakalı bir bilgi vermek istiyorum.
Böyle bir site var sistem toplarken koyacağınız parçaları Build sekmesinden giriyorsunuz sistem size otomatikman uyumlu compability durumunu gösteriyor. İşte kasa ekran kartı için sığmayabilir diyebiliyor tabii bu en basit tabirle (İngilizce gerektirir)

Ben mesela sistem toplarken buradan faydalandım linkini koyuyorum mesela benim sistemim için de işlemci BIOS uyumluluk uyarısı vermişti onu da anakarta işlemci takmadan flash BIOS'tan güncelleyebiliyorsunuz.

Gibi gibi gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi konu olduğunun linkini atmamış, daha ikinci paragraf bile "sanırım" diye başlıyor. Madem hatalı bir öneri var ve sonunda uyarı verdim konu linkini ve "yanlış" önerilerin olduğu konuyu da atıver herkes baksın.

Eğer bahsedilen bu konu ise sıkıntıyı ben bulamadım. Konuyu açan kişi 10 kere parça değiştirtmiş, kendi kafasına göre gitmiş. Ben @Prime777 olsam ikinci sayfadan sonra salardım bunlarla uğraşılmaz çünkü.

4. mesajda gözüküyor zaten. Daha kaç kere link atılacak konunun linki?

Ben @Prime777 olsam ikinci sayfadan sonra salardım bunlarla uğraşılmaz çünkü.

Şahsen genel olarak bir konuya bu kadar vakit ayırmam, ayıracak vaktim yok. Prime bayağı iyi vakit ayırmış.

@Shuichi Tatsuo hayır bu tarz üyeler olmasa forum 20K bütçede R5 5500 ve RTX 3060'lı sistem önerileri ve buna uyanlarla dolacak. Bilgisayar önerileri konularında 1 saat detaylı vakit geçiren bile cehaletin ve güncelliğin ne seviyede olduğunu görebilir.

Ben bu konuya baktığımda foruma zararından çok daha fazla yararı olan bir üyenin sallandırıldığını ve forum sahibinin etrafına toplanmış yalakaları görüyorum. Senin üyen AM5 sokete Gigabyte önerisi yapmasın istiyorsan kendin kebapçı Yılmaz'ın sponsorluğu altında yaptığın hazır sisteme koymayacaksın önce. 7500F'de dahili grafik olmayabilir ama Secure Boot sorunu bir yere gitmiyor.

Ben de bundan sonra kimseye hazır sistem ya da donanım önerisi yapmam geldiğimiz yer burası ise banane. Çoluk çocuk yazsın "kanka ben 3060 kulanıyom* her oyunu ultra açıyo* sen de al" diye, millet de atsın parasını havaya.

Tebrikler hocam.

@Prime777

"Dokuz soruyu doğru analiz etsem de kimse beni tebrik etmedi. Ama tek bir soruyu kaçırdığımda herkes gülmeye başladı. Bu demek oluyor ki, bir insan çok başarılı olsa bile toplum onun en küçük hatasını fark edecektir. Ve buna bayılacaklar."

Einstein'dan bir söz bırakıyorum buraya boş yere canını sıkma. Herkes hata yapar.

Kimsenin bir şeyi bilmediği yerde herkes bir şey bilir. İnsanın hatasına odaklanıyor ki başarılarını görmeyip onu kendi alanına sokmak için.

Ayrıca konuda "şanslı kişi" diye bahsedilirken şu anda o ibare kalkmış. 33 dakika önce düzenlenmiş galiba.

Ayrıyeten bir üyesiyle bu şekilde dalga geçilirken gerek yönetim gerekse moderatörler nasıl önüne geçmeyip buna göz yumuyor şaşırdım açıkçası. Başka bir konuda olsaydı herhalde çoktan konu kilitlenmiş veya dalga geçen kişiler ceza almış olurdu.

@1GB VRAM, @Prime777'in kafaya takacağını sanmam. Şahsen ben olsam ben de kafaya takmam. Buradaki herkes dört dörtlük insan değil sonuçta. Aslında genel olarak başkalarının düşüncesini umursamadığım için benim açımdan sorun olmuyor.

Dostum kim kimin önüne geçsin? Benim gözlemlediğim kadarıyla, maalesef konu açılış amacına hizmet ediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı