Kahraman Konsol Müşteri Hizmetleri

Meh. PC kullanırken de yaşadığım çok sorun oldu. Durduk yere işlemcinin frekans düşürüp 60 FPS yerine 15 FPS oynamak mı dersin yoksa oyunun ekran kartını algılamaması mı dersin. Hepsini bir kaç kere yaşadım. Sorunlar tek bir platforma özel değil.
 
Küçük sorunlarda evet. Ama şansına aldığın kartta CW çıkar veya ekrana görüntü vermeyebilir. PS4'ün en büyük sıkıntısı bu blue light of death denilen hata.
 
Sony Eurasia daha beter. Almadan önce forumlarda araştırdım PS4'ü ve Sony Euraia'ya gönderip 1 ay alamayan var. Ücret talep etmediler garantisi var zaten. Sorun birdenbire oldu diyebiliriz. Yemek yedim geldim bir baktım PS4 açılmıyor.
Ya cidden ben o kadar sony garantili almaya çabalıyorum sizce yanlış mı ? Formun her PS4 konusunda varsınız bilginizden faydalanıyım en azından @Waifu Impact Bu arada Sony garantisine ben 50 TL vericem bu arada.
 
Son düzenleme:
Ya cidden ben o kadar sony garantili almaya çabalıyorum sizce yanlış mı ? Formun her PS4 konusunda varsınız bilginizden faydalanıyım en azından @Waifu Impact Bu arada Sony garantisine ben 50 TL vericem bu arada.
Ben en başında SYD Bilgisayar'dan alacaktım ama babam bana söylemeden Kahraman Konsol'dan almış. Şimdi cefasını çekiyoruz. Sony Eurasia'ya değer mi bilmiyorum ama kesinlikle Kahraman Konsol'dan kimseye alışveriş yapmamasını tavsiye ediyorum. Bu arada SYD Bilgisayar'dan almayı düşünmemin sebebi adamların hiç şikayeti yok şikayetvar.com da. Yine de Sony Eurasia garantili almak daha mantıklı. En azından kesinlikle emin olduğundan bir spotçu yoksa.

Bu hafta içinde kargoya verilecekmiş. Gerçekten PS4'ün Kahraman Konsol'dan alındığını gördüğümde bir hayal kırıklığı yaşamıştım. Acaba geri göndersem mi diye düşünüyordum ama o kadar çok beklemiştim ki PS4'ü kutusunu açtım ve oynadım. Valla aşırı pişman oldum. Kesinlikle alışveriş yapılacak bir yer değil artık ondan eminim.

Rezalet artık. Bu hafta sözde kargoya verilecekti aradım bugün şimdi de diyorlar ki 1 hafta içinde belli olur. Kesinlikle teknik servisleri berbat. Bari yalan söylemeyin. İki haftadır haftaya çıkacak diyorlar ama hadi bakalım.
 
Merhaba abi ben PS4 alcamda kahraman konsoldan Almayımmı Ya Kahraman Konsol Ya SYD Bilgisayar Ya Sony Centerdan Alcam her şekilde eurasialı alcam abi bana lütfen tavsiyede bulun
 
Bugün 17. iş günü ve hala göndermediler. Kesinlikle Kahraman Konsol'u tavsiye etmiyorum. Umarım 20. iş gününe kalır da bende para iadesi alırım. Kesinlikle servisleri çok özensiz yapıyor işlerini. Sony Center'dan alabilirsin. SYD'de iyi gibi duruyor. Hiç şikayet duymadım şimdiye kadar. Eğer daha önce alışverişin olduysa bence oradan al.

Bugün 18. iş günü ve haber yok. Yarın göndermezlerse para iadesi isteyeceğim. Tüketici hakem heyetine gitmeden çözülür umarım. Hiç değilse onu yapsınlar. Şimdi aradım yarın kesin bir şekilde dönüş yapacaklarmış. 19. iş günü oluyor yapsınlar bir zahmet.

Aradım ve 30 iş günü içerisinde para iadesi veya değişim oluyormuş. He oldu canım. Bu iş tüketici mahkemesine gidecek belli oldu. Merdiven altından alsam daha az sıkıntı çıkardı heralde.
 
Ben Gold Bilgisayar tarafından aldım 1300 TL ye. Sony garantisiz aldım. Hiçbir sıkıntı çıkmadı. Böyle yerlerden alınca oluyor böyle şeyler. En iyisi gidin tüketici mahkemesine dava açın %99 kazanırsınız. Yada telefonla arayın vermezseniz dava açıcam diye.
 
1 saat önce aradım zaten. Yarın para iadesi yapmazsanız 20. iş günü diye bunu bana e-posta yoluyla veya başka bir yol ile belirtin tüketici mahkemesine gideceğim diye. Ondan sonra değiştireceğiz ama henüz siparişlerimiz gelmedi de. Yalanlara bak yalanlara. 20 iş gününde bir tane PS4 getiremediniz mi yani? Babam bu haftayı da bekleyelim diyor ama yok öyle bir şey. Yarın elime ulaşmazsa ben kendim tüketici heyetine gideceğim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı