Kahramanmaraş'ta 7.7 büyüklüğünde deprem

Heryerde yollar böyle yapılıyorlar zaten. Pasta gibi olmuş fotoğraftaki yol.

Teknik açıdan orada yol yok ki... Katmanlar eksik... Yağmur suyu tahliye sistemi bile yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Urfa'dayım, *sadece şehir merkezinde yirmiden fazla yıkılan binalar var. Can kayıpları net değil. Geceden beri araçtayım. Binamız 1 yıllık ama insanı korkutan çatlaklar var. Deprem anında uyanıktım ve bire bir yakalandım. Sokakta şok geçirenler, kalp krizi geçirenler vardı. Daha beter şeylere tanıklık ettim fakat yazmaya yüreğim el vermiyor. Yardıma ihtiyacı olanlar varsa eğer ulaşabilir bana.

@Kleyn hangi semt hocam?

Haliliye/Karşıyaka'dayım hastane yapımındaki şantiyedeyim. Birçok kişiyi ağırladık ve diğer illere 10.000 tane sandviç yaptık. Bu gece yollayacağız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli: Arkadaşlar okul toplanma alanı değil, koordinasyon merkeziymiş. Buradaki yemekler diğer toplanma alanlarına gönderilecek. Alttaki yazının pek önemi kalmadı.

Malatya'da olanlar ihtiyaçları varsa Erman Ilıcak Fen Lisesi'ne sığınabilir. Erman yardım göndermiş. Çok fazla kişiye yetecek kadar. Okul alanı çok büyük arkadaşlar. İki katlı iki blok ana bina, bir kapalı spor salonu, labaratuvarların olduğu bina ve yurt var. Ayrıca açık alana da çadır kurulabilir, açık alanları da çok fazla. Bize yer kalmamıştır falan demeyin gidin, kalmıştır.

Daha fazla detay için hocaların, müdürün olduğu sınıf grubuna yazdım ama daha dönen olmadı. Gelişme olursa yazarım. Malatya'da tanıdığı, yakını olanlarda bildirsin onlara. Çok önemli.
 
Son düzenleme:
Şantiyede 1000 kişiye aşkın kişi var. Daha da fazla kişi gelmesini planlıyoruz. Dışarıda kalan arkadaşlarımızı bekliyoruz. Yer Şanlıurfa 1700 Yataklı Devlet Hastanesi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı