Kahramanmaraş'ta TurkNet kullanılır mı?

Daha önce kullandın mı? başka firmalarda yüksek hız düşük ping diyorlar pingli oyun oynuyorum.

Vay hemşehrim :D CS 2'de 67-75 arası oynarsın. Valorant sabit 25 oynarsın. Benim değerler böyle. Bu arada 40ms burada biraz zor görürsün çünkü Eskişehir'de bir arkadaşım var o bile 55 ms ancak oynayabiliyor. Bir GigaFiber gelseydi inşaallah pingler düşerdi.
valla kanka kayseri de ki arkadaşım türknet ile 40 ms oynuyor çok yakınız halbuki

Daha önce kullandın mı? Başka firmalarda yüksek hız düşük ping diyorlar pingli oyun oynuyorum.

Kanka Şok Net kullandım Valorant'ta 19-25 ping arası oynardım ama her gece saat 22'den sabah 4'e kadar internetin kesilmesi sureti ile. Hiç tavsiye etmiyorum. Tamam ping değerleri iyiydi ama gece internet olmuyordu. Sonra iptal ettik aboneliği. Bu sefer 2 hafta da onların kahrını çektim aboneliğinizi kapatamıyoruz dediler, sonra vermedikleri modemi geri istediler falan. Gireceğiniz son ISS ora olsun yani. Onun dışında Millenicom kullandım deprem zamanı Ankara'da. Millenicom 35/9 paketi kullandım ben Ankara'da ve CS 37-45 ms arası oynuyordum. Valorant'ta ise 15-19 arası. Yani TurkNet bence en iyisi ama sen başka bir ISS istiyorsan TurkNet'ten sonra en iyi ISS Millenicom olabilir. Tabii şehirden şehre fark edeceğini biliyorum ama adamların interneti gerçekten hızlıydı yani.

Daha önce kullandın mı? başka firmalarda yüksek hız düşük ping diyorlar pingli oyun oynuyorum.

valla kanka kayseri de ki arkadaşım türknet ile 40 ms oynuyor çok yakınız halbuki
Ben de ona hayret ediyorum bizim ne farkımız onlardan :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı