Kahvaltıda yumurta yerine öneri

586539

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Diyette olduğum için düşük kalorili ve biraz proteinli besleniyorum. Kahvaltıda genelde 3 yumurta, biraz peynir, biraz salatalık, biraz domates yiyorum. Fakat şöyle bir sorunum var. Yumurta inanılmaz sivilce yapıyor bende. Bu yüzden bir süre ara verip başka şeyler yemeye karar verdim. Yumurta yerine ne önerirsiniz kahvaltıda? ( Yulafı hem hiç sevmiyorum hem de beni hiç tok tutmuyor, bu yüzden yulaf yemek istemiyorum açıkçası. )

Merhaba arkadaşlar. Diyette olduğum için düşük kalorili ve biraz proteinli besleniyorum. Kahvaltıda genelde 3 yumurta, biraz peynir, biraz salatalık, biraz domates yiyorum. Fakat şöyle bir sorunum var. Yumurta inanılmaz sivilce yapıyor bende. Bu yüzden bir süre ara verip başka şeyler yemeye karar verdim. Yumurta yerine ne önerirsiniz kahvaltıda? ( Yulafı hem hiç sevmiyorum hem de beni hiç tok tutmuyor, bu yüzden yulaf yemek istemiyorum açıkçası. )
Yulafı bal ve meyvelerle karıştırıp yemeyi denediniz mi? Üstüne tarçın da atabilirsiniz. Sade yiyince pek tadı olmuyor haklısınız. İsterseniz içine biraz da protein tozu atabilirsiniz.

Protein kaynaklar ısınırlı bunları kahvaltıya uydurmak yumurta gibi cuk oturmaz. Ama daha fresh kahvaltılar yiyebilirsin.
- Shakeler hazırlayabilirsin.
- Tost tarzında içerisine protein et, peynir vb şeyler koyarsın. Ekmeğini tam buğday vs diyetine uygun şekilde seçersin.
- Düz yumurta yerine, 1 yumurtalı menemen tarzında az yağ ile de bir şeyler yapabilirsin.
- Lor Peyniri kavurarak yine domates salatalık vb kahvaltılıklarla yiyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı