Kalabalık içinde koca bir yalnızım

adolfaras4

Femtopat
Ailem konuşuyor mesela bir konuda ama ben konuşunca gözüme bakıyorlar, cevap verecekler sanıyorum sonra birbirleriyle konuşuyorlar. Boş konusmuyorum da. Az ve öz konuşuyorum. Cevremde insanlar var ama yalnızım. Hatta insanlarda yok ailemden başka. Kendimle bir de Allah'la konuşuyorum sadece.
Erkek olduğum içinde derdimi kimseye anlatamıyorum, böyle anonim forumlarda işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar konuşunca hani göz göze bakılır ya hani korkmana gerek yok bu normal bir şey. Gözün içine bakılmazsa saygısızlık ve dinlenmiyorsun demektir mutlu olman gerek birileri seni dinliyor ve takıyor umursuyor demektir. Heyecan yapma anlatacağını anlat güzel bir şekilde bitir, hala sana bakıyorlarsa illa oradan bir şey diyen veya başka konu açan olacaktır ve sen de ona doğru bakacaksın. Merak etme bir ortamda herkes bir şey anlatmak için yırtınır yani ortam sessizleşmez hiçbir zaman. Kendini bir şey söyleme zorunluluğunda da tutma çünkü yanlış bir şeyler söyleme olasılığın artar o zaman ve rezil olursun.

İnsanlar konuşunca hani göz göze bakılır ya hani korkmana gerek yok bu normal bir şey. Gözün içine bakılmazsa saygısızlık ve dinlenmiyorsun demektir mutlu olman gerek birileri seni dinliyor ve takıyor umursuyor demektir. Heyecan yapma anlatacağını anlat güzel bir şekilde bitir, hala sana bakıyorlarsa illa oradan bir şey diyen veya başka konu açan olacaktır ve sen de ona doğru bakacaksın. Merak etme bir ortamda herkes bir şey anlatmak için yırtınır yani ortam sessizleşmez hiçbir zaman. Kendini bir şey söyleme zorunluluğunda da tutma çünkü yanlış bir şeyler söyleme olasılığın artar o zaman ve rezil olursun.

Sen beni çok yanlış anlamışsın 😂 demek istediğim beni dinliyorlar gibi gözüme bakıyorlar çok mutlu oluyorum güzel ama sonra aslında dinlememisler başkasına diyeceği şeyi düşünüyormus ben konuşmamı bitirince bambaşka bir konu açıyorlar başkalarına şimdi anladın mı beni dostum.

Sen beni çok yanlış anlamışsın 😂 demek istediğim beni dinliyorlar gibi gözüme bakıyorlar çok mutlu oluyorum güzel ama sonra aslında dinlememisler başkasına diyeceği şeyi düşünüyormus ben konuşmamı bitirince bambaşka bir konu açıyorlar başkalarına şimdi anladın mı beni dostum.

Öyle bir ortam ya seni hak etmiyor ya da o ortamın yaş ortalamasına çok ters kalıyorsundur, o ortamda durma daha fazla, tek tavsiye bu olur. Çevreni geliştir kendine uygun ortamlar ara bak daha iyi olur.

Son düzenleme:
Çivi çiviyi söker, sana bir şey anlatmaya çalıştıklarında aynısını sende onlara yap
Başına buyruk davran, dısarı çık geç gel onları senle konusmaya mecbur et sana soru sormalarını sağla sende derdini anlatmıs olursun böylece

Çivi çiviyi söker, sana bir şey anlatmaya çalıştıklarında aynısını sende onlara yap.
Başına buyruk davran, dısarı çık geç gel onları senle konusmaya mecbur et sana soru sormalarını sağla sende derdini anlatmıs olursun böylece.

En iyisi psikolog gibi duruyor çünkü eğer öyle yaparsam bu sefer maddi açıdan beni kisarlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı