Kalan 5 ayda 150 bine girilir mi?

ferhatmstf

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 12.sınıf sayısal öğrencisiyim şu anda TYT'de 45-50 net civarı yapıyorum. AYT denemesine henüz girmedim şu zamana kadar tam veririm ile çalışmadım. Ortalama bir öğrenciyim, bilgisayar mühendisliği istiyorum şu kalan 5 ayda sizce ilk 150 bine girebilir miyim? 150 bin için 70 TYT 40 AYT yapmam gerekiyor 150 bine girmek cidden çok zor mu? Teşekkürler.

Merhaba, 12.sınıf sayısal öğrencisiyim şu anda TYT'de 45-50 net civarı yapıyorum. AYT denemesine henüz girmedim şu zamana kadar tam veririm ile çalışmadım. Ortalama bir öğrenciyim, bilgisayar mühendisliği istiyorum şu kalan 5 ayda sizce ilk 150 bine girebilir miyim? 150 bin için 70 TYT 40 AYT yapmam gerekiyor 150 bine girmek cidden çok zor mu? Teşekkürler.
Zor zaten şu sürede şuna girer miyim diyenlerin %90’ı genelde yatar.

Reis benden büyüksün ama 5 ay iyi bir süre yani neden olmasınki verimli çalışırsan 100k ya bile girersin. Başarılar dilerim.(GERÇEKTEN VERİMLİ ÇALIŞMAN ŞART BENCE)

Çok zor değil. Ama fen konuları yetişmeyebilir belki. Çünkü aşırı fazla konu var. Ama onun dışında çok rahat yetişir. O yüzden fenden eğer yetişmeyeceğini düşünürsen en çok çıkan konulardan başla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı