Kalan zamanda YKS yetişir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz zor 160k sayısal için rekabet fazla büyük adamlar var ama yapılmayacak değil eşit ağırlık olsa yapılır derdim.

Dediğine tamamen katılıyorum eşit ağırlıkta sıkı bir çalışmayla kalan sürede 30 k civarı sıralama yapılabilir düzgün çalışmayla ama sayısal için aynı şey geçerli değil.(eşit ağırlıkta matematik hallolduğu gibi sözel dersler kısa sürede hallolur yapılacak fazla bir şey yok. Ve sayısal için seninle benzer yorumda bulununca bana kamp saatleri atıyor bazı arkadaşlar yok 22 saat video süresi nasıl hallolmaz diye video izleyince her şey bitti sanıyor fizik kimya biyoloji için 🤣🤣 video izleyince her şey bitmiyor maalesef ondan ekran görüntüsü alıp video süresini atması fizik dersi için acayip ironik😅

Son düzenleme:
Biraz zor 160k sayısal için rekabet fazla büyük adamlar var ama yapılmayacak değil eşit ağırlık olsa yapılır derdim.
"160 bin sayısal için rekabet fazla" derken neye dayanarak söylediniz?
Direkt olarak sıralama hesaplama sitelerinden tüm seneler için bakabilirsiniz. Diploma notu 80 olan bir öğrenci, TYT Türkçeden 25, matematikten 20, fenden 13, sosyalden 15 net yaparsa, AYT matematikte 20, diğer tüm fen derslerinin her birinden 7 toplam 21 net yaparsa ortalama 100 - 120 bin arası bir sıralama geliyor.

Açık konuşayım, 4 yıl okul okuyan birisi bu netleri yapamıyorsa sorun direkt olarak o kişidedir. En temel netlerle bile 100 - 120 bin gibi sıralama yapılabilirken, 160 bin sıralama için bu kalan süre fazlasıyla yeterli.

Kaldı ki, TYT'den 73, AYT'den 41 net çıkarttık çok bir şey yapmadık. Bunlar 5 aya yakın sürede sıfırdan dahi kolaylıkla yapılabilecek netler.

Son düzenleme:
"160 bin sayısal için rekabet fazla" derken neye dayanarak söylediniz?
Direkt olarak sıralama hesaplama sitelerinden tüm seneler için bakabilirsiniz. Diploma notu 80 olan bir öğrenci, TYT türkçeden 25, matematikten 20, fenden 13, sosyalden 15 net yaparsa, AYT matematikte 20, diğer tüm fen derslerinin her birinden 7 toplam 21 net yaparsa ortalama 100 - 120 bin arası bir sıralama geliyor.

Açık konuşayım, 4 yıl okul okuyan birisi bu netleri yapamıyorsa sorun direkt olarak o kişidedir. En temel netlerle bile 100 - 120 bin gibi sıralama yapılabilirken, 160 bin sıralama için bu kalan süre fazlasıyla yeterli.

Kaldı ki, TYT'den 73, AYT'den 41 net çıkarttık çok bir şey yapmadık. Bunlar 5 aya yakın sürede sıfırdan dahi kolaylıkla yapılabilecek netler.

Size direk neden öyle söylediğimi belirteyim arkadaş konuya açan kişi yani 0 olduğunu belirtmiş temeli olmadığı için bu yorumda bulundum bende isterim iyi bir şeyler yapmasını ama mevcut durumu 0 olduğunu demiş.

Size direk neden öyle söylediğimi belirteyim arkadaş konuya açan kişi yani 0 olduğunu belirtmiş temeli olmadığı için bu yorumda bulundum bende isterim iyi bir şeyler yapmasını ama mevcut durumu 0 olduğunu demiş.
Sıfır dahi olsa yukarıda belirttiğim gibi 73 TYT 41 AYT ile 100 bin civarı sıralama geliyor. Bunlar 139 günde yapılamayacak netler değil.
Ayrıca arkadaş 22 gün sonra AYT'ye geçeceğini belirtmiş, neredeyse 4 ay AYT'ye kalıyor. 4 ayda eğer ki sağlam çalışırsa 55 - 60 netlere gelebilir, yukarıdaki hesaplamayı tamamen en düşük netlerle yaptım. Gerçekçi olursak 73 TYT, 55 AYT ile 80 bin civarı sıralama çok rahat yapılır.

Sıfır dahi olsa yukarıda belirttiğim gibi 73 TYT 41 AYT ile 100 bin civarı sıralama geliyor. Bunlar 139 günde yapılamayacak netler değil.
Ayrıca arkadaş 22 gün sonra AYT'ye geçeceğini belirtmiş, neredeyse 4 ay AYT'ye kalıyor. 4 ayda eğer ki sağlam çalışırsa 55 - 60 netlere gelebilir, yukarıdaki hesaplamayı tamamen en düşük netlerle yaptım. Gerçekçi olursak 73 TYT, 55 AYT ile 80 bin civarı sıralama çok rahat yapılır.

Hocam umarım yapılır TYT adına zaten rahat artıyor netler kendimden biliyorum arttığını AYT adına sayısal alan zorlayacagini düşünüyorum artık hayırlısı neyse o olsun diyelim zaman gösterecek. Bende isterim yani konu açan arkadaşın çok iyi sonuçlar elde etmesini artık onun emeği belirleyecek onu🙏🏿

@Kreof0 komik olan nedir? Arkadaşın içini rahatlatmak için mi yapıyorsunuz bilmiyorum. 4buçuk ayda heleki hala AYT başlanmamışsa yetişmeyeceğini, 75 TYT olabilir ama 55 AYT'nin yapılmayacağını sizde biliyorsunuz 1 video izleyip 1 test çözmekle olacak iş değil. Arkadaş konuyu açmış fikrimizi belirttik siz iyice tartışmaya döndürdünüz üstteki arkadaş alttan almaya çalışmış komik bir şey mi var?

@Kreof0 komik olan nedir? Arkadaşın içini rahatlatmak için mi yapıyorsunuz bilmiyorum. 4buçuk ayda heleki hala AYT başlanmamışsa yetişmeyeceğini, 75 TYT olabilir ama 55 AYT'nin yapılmayacağını sizde biliyorsunuz 1 video izleyip 1 test çözmekle olacak iş değil. Arkadaş konuyu açmış fikrimizi belirttik siz iyice tartışmaya döndürdünüz üstteki arkadaş alttan almaya çalışmış komik bir şey mi var?
Günde 13 saat çalışacağım diyen birisinin AYT'de 55 net yapamayacağını söylüyorsunuz, bunun hiçbir mantıklı tarafı yok.

Kaldı ki yazdıklarımı işinize geldiği gibi cımbızlamışsınız. Arkadaşın istediği sıralamaya 73 TYT, 40 AYT'nin rahatlıkla yettiğini yukarıda belirtmişim fakat gidip 55 AYT üzerinden örnek veriyorsunuz.

Fikrinizi belirtmişsiniz, sizi etiketleyip cevap veren dahi olmamış "tartışmaya döndürdünüz" diyorsunuz.

Diğer arkadaşın alttan alacağı bir durum yok, alan hakkında hiçbir bilgisi olmamasına rağmen tamamen kendi kafasından bir şeyler söylüyor. Söylediklerinin neredeyse hiçbirinin bir geçerliliği yok.
Diğer arkadaşa atılan emojiyi neden bu kadar benimsediniz onu da anlayamadım.

Bu konu özelinde daha da mesaj yazmayacağım, her şey bu kadar açıkken, alan hakkında bilgisi olmayan kişilerle uzun uzadıya tartışmanın hiçbir anlamı yok.
Başarılar dilerim.

Saçma sapan şeyler belirtiyorsunuz tamamen. Sınavı geçen sene kazanmış ve toplamda AYT tarafı için sadece 5 ay çalışmış biri olarak diyorum ki @Kreof0 ve @espere'nin yorumları tamamen doğru. 139 günde gayet yetişir eğer iyi bir disiplin varsa. Bu tarz konulara sınava aktif olarak çalışanlar değil sınava girip deneyimlenmiş insanların cevaplaması lazım. Bende TYT çalışmaya 0 iken başlamıştım meslek lisesi mezunu olarak, toplam 180-200 günde TYT ve AYT'yi de bitirip ilk 50k içine girdim. Kısaca şu ki bu YKS'yi aşırı büyütüyorsunuz.

Ve ek olarak 1 video 1 testi çok da düşük görmeyin. Ben sadece videolar ve belirli kitapların PDF'leri ile ilerlemiştim. Öyle zibilyon tane kitaba gerek yok.

Son düzenleme:

Tek kendileri doğru söylüyor diye düşünüyorlar tek kendilerini haklı görmeye çalışıyorlar boş ver laf anlatamazsın sınavla alakalı bilgileri pek yok sınava 20 gün kalsa derler sayısal 10 k yapılır yazar ondan fazla onemseme yazdıklarını bende anlamadıkları için he deyip geçtim ben alttan alıp konuyu kapattım çünkü anlamıyorlar.

Tek kendileri doğru söylüyor diye düşünüyorlar tek kendilerini haklı görmeye çalışıyorlar boş ver laf anlatamazsın sınavla alakalı bilgileri pek yok sınava 20 gün kalsa derler sayısal 10 k yapılır yazar ondan fazla onemseme yazdıklarını bende anlamadıkları için he deyip geçtim ben alttan alıp konuyu kapattım çünkü anlamıyorlar.
Sınavla alakalı pek bilgileri yok kısmına patladım :D Sınavı kazanmışım diyorum, üniversiteye geçtik ama sınavla alakalı bilgim yok ha, aktif olarak sınava çalışan çocuk üniversiteye geçenden daha bilgili, inanılmaz bir savunma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı