Kaldırımda bisiklet sürmek

Sizde haklısınız o da haklı sizin haklı olduğunuz konu bisiklet yolu olmaması ve mecburen yaya yolunda kullanmanız ama o da gerçekten de haklı sonuçta yaya yolunda gidiyorsunuz birine çarpabilirsiniz. Ama bisiklet yolu olmadığı ve o yolun gerçekten de yaya yolu olduğu için sizin haksız olduğunuzu düşünüyorum.

Diğer mesajlarımda da dediğim gibi hocam zaten haklı buluyorum yayayı fakat bizden ne isteniyor onu soruyorum.

Diğer mesajlarımda da dediğim gibi hocam zaten haklı buluyorum yayayı fakat bizden ne isteniyor onu soruyorum.
İşte yaya yolunda kullanmıyacaksın bisikleti bu kadar basit. :D Gerçekten de yani bir çocuğa falan çarparsanız başınız çok büyük şekilde yanar o yüzden bisiklet yolu olmadığı sürece kullanmanı önermiyorum bisikleti.

İşte yaya yolunda kullanmayacaksın bisikleti bu kadar basit. :D gerçekten de yani bir çocuğa falan çarparsanız başınız çok büyük şekilde yanar o yüzden bisiklet yolu olmadığı sürece kullanmanı önermiyorum bisikleti.

Günlük 1 saat yol yürüyüp üstüne bir de 30dk metro gideyim yani kusura bakmayın hocam böyle işlerin çözümleri kullanmayın demek değil herkesin birbirine karşı saygılı olması bir çocuğa çarpacak gibi agresif sürmüyorum zaten ama bunu kaç mesajda anlatamadım.

Günlük 1 saat yol yürüyüp üstüne bir de 30dk metro gideyim yani kusura bakmayın hocam böyle işlerin çözümleri kullanmayın demek değil herkesin birbirine karşı saygılı olması bir çocuğa çarpacak gibi agresif sürmüyorum zaten ama bunu kaç mesajda anlatamadım.
Hacı tamamda senin sürdüğün yol sana ait değil bir kere agresif sürmeyle alakası falan da yok dalgınlığına gelir her an her şey olabilir ki böyle bir şey olursa seni hem insanların elinden zor alırlar üstüne hapise kadar bile gidebilirsin. Bak burada seni anlıyorum ama sırf bisiklet yolu yok diye agresifliğe gelip yaya yolunu ısrarla kullanmak bir çözüm değil.

Hocam metroya otobüs falan geçmiyor mu evinizin yakınlarından? Evi metroya uzak birçok arkadaşım bu şekilde ulaşım sağlıyordu.
Ayrıca burada çok agresif şekilde tepki veren insanları pek kale almayın ama birçok insan karşıt görüşteyse de oturup bir düşünmekte fayda var. Bence bahsettiğim gibi başka alternatif bir çözüm bulabilirseniz sizin için en iyisi olur.

Şu an Ankara'da ikamet ediyorum. Her gün metroya kadar bisiklet ile gidiyorum fakat gittiğim yol düz değil hafif yokuş yukarı yani sürekli aynı stabil hızda gidemiyorum taşıt yolunda sağ şeriten gitsem bile üniversite yanında olduğum için sürekli araç trafiği var hızlılar ve çok yoğun bende kaldırımda gittim gayet yavaş gidiyordum. Karşımdan gelen kişinin geçmesi için kenara çekip bekledim geçerken durdu ve burası yaya yolu dedi bende bisiklet yolu varda ben mi sürmüyorum dedim bir şey diyemeden gitti.
Yaya yolunda bisiklet sürülmeyeceğini kendisinden daha iyi biliyorum fakat o yolda bisiklet sürülmeyeceğini de biliyorum acilen düzenlemeler yapılmalı. Ya adım adım her yola yapacaklar o bisiklet yolunu ya da kaldırımda gideceğiz yapacak hiçbir şey yok. Ben canımı yolda bulmadım.
Haklısın abi, sonuna kadar haklısın.
Bisikleti okul arka bahçesinden başka yerde kullanmayanlar anlayamaz fakat haklısın.

Hocam metroya otobüs falan geçmiyor mu evinizin yakınlarından? Evi metroya uzak birçok arkadaşım bu şekilde ulaşım sağlıyordu.
Ayrıca burada çok agresif şekilde tepki veren insanları pek kale almayın ama birçok insan karşıt görüşteyse de oturup bir düşünmekte fayda var. Bence bahsettiğim gibi başka alternatif bir çözüm bulabilirseniz sizin için en iyisi olur.

Hocam okulum yakın değil scooter ile gidiyordum fakat bana maaliyeti çok fazla otobüs ile gidersem geç kalıyorum ya da çok erken gidiyorum pazartesi günü sağ şeritten gideceğim fakat yaşayacağım problemleri biliyorum yine de buradaki her şeyi çok bilen agresif arkadaşlar için deneyeceğim.

Ben de kampüse bisikletle gidip geliyorum çünkü tramvay veya otobüsle daha uzun sürüyor. Mahalle arası caddelerden gidiyorum. Otobandan gitmek tehlikeli. Siz de alternatif bir rota bulabilirsiniz bence.

Maalesef yaşadığım yer üniversite ve siyasi partilerin alanları ile dolu bir yer ana yol dışında bir seçenek yok.

Konya'da yaşayan bir bisiklet sürücüsüyüm. Burada bisiklet yolu ağı oldukça gelişmiş ama neylersin ki gelişememiş insanlar olduğu sürece bir işe yaramıyor. Geçenlerde iş dönüşü bisiklet yolunda araba çarptı. Allah'tan ucuz atlattım. Sadece bu değil yayalar hep bisiklet yolunu tercih ediyor renginden dolayı galiba (mavi) yoksa bir mantığı yok. Geçen polisin biriyle tartıştık arabalar bisiklet yolunu kapatmış polis arabası dahi bu yoldan gidiyor. Bisiklet yolunu kapatmissiniz dedim polise burası bisiklet yolu değil dedi. Kocaman mavi yolu görmüyor. Daha kötüsü kabahatini fark edince özür dileyemiyor. Ne yazikki ülkemizde kimse kimsenin umurunda değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı