Ucu hep dışında açık içine girmiyor. Kalemin ucu normal kalem gibi ama sadece dışarıya çıkan ucu dışarıda içine girmiyor.Ucu içine girmiyor derken ve kalem açılmıyor diyorlar doğru mu, bozulunca ne yapıyorsunuz?
Ucu hep dışında açık içine girmiyor. Kalemin ucu normal kalem gibi ama sadece dışarıya çıkan ucu dışarıda içine girmiyor.Ucu içine girmiyor derken ve kalem açılmıyor diyorlar doğru mu, bozulunca ne yapıyorsunuz?
He o ucu diyorsunuzUcu hep dışında açık içine girmiyor. Kalemin ucu normal kalem gibi ama sadece dışarıya çıkan ucu dışarıda içine girmiyor.
Hayır hiç bozulmadı sadece üstündeki kapağı kaybettim. Silgisini bitirip arka tarafı onla komple kapattım. Sadece ucundan ucu takıyorum. Ve kırılmıyor.He o ucu diyorsunuz.
Peki hiç bozuldu mu, tamirr etmeniz gerektiğinden ne yaptınız?
Yazı yazarken zorlanıyor musunuz kalem ve ucu ince olduğu için ve rapid deneyiminiz var mı?Hayır hiç bozulmadı sadece üstündeki kapağı kaybettim. Silgisini bitirip arka tarafı onla komple kapattım. Sadece ucundan ucu takıyorum. Ve kırılmıyor.
Rapid deneyimim yok. Yazı yazarken zorlanmıyorum. Hatta şöyle bir şey söyleyeyim Graph X'in ucu hem uzun hemde içinden çıkan ve uç olunca alışması zaman alıyor. Kısacası 0.5 daha uzun ucu olan Graph X ile kırmadan yazabiliyorum. 0.7 300 ile daha da rahat yazıyorum.Yazı yazarken zorlanıyor musunuz kalem ve ucu ince olduğu için ve rapid deneyiminiz var mı?
Tikky bende var.Rotring Tikky var bende. O kadar uzun süredir kullanıyorum ki unuttum ne zaman aldığımı. 0.7 uç. Her ihtiyacımı görüyor öneririm.
Benim asıl merak ettiğim şey elime alınca o güzel hissi yaşayacak mıyımRapid deneyimim yok. Yazı yazarken zorlanmıyorum. Hatta şöyle bir şey söyleyeyim Graph X'in ucu hem uzun hemde içinden çıkan ve uç olunca alışması zaman alıyor. Kısacası 0.5 daha uzun ucu olan Graph X ile kırmadan yazabiliyorum. 0.7 300 ile daha da rahat yazıyorum.
Reis amaç eğlencesine sadeceHiç bilmediğim markalar, kaleminde mi böyle türleri çıkmış reis giriyorsun kırtasiyeye alıyorsun 1 tane uçlu kalem.
Reis amaç eğlencesine sadece.
Elimde tikky var ama sıkıldım ben de lanet kapitalizm felsefesini kulanarak (para harca mutlu ol) kalem almak istedim
.
aklımda uzun zamandır 500'ya da Rapid vardı zaten ama seçemedim.
Kullanıcısını arıyorum ama bir tek @Pmw çıktı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.