Kalem önerisi

Hayır hiç bozulmadı sadece üstündeki kapağı kaybettim. Silgisini bitirip arka tarafı onla komple kapattım. Sadece ucundan ucu takıyorum. Ve kırılmıyor.
Yazı yazarken zorlanıyor musunuz kalem ve ucu ince olduğu için ve rapid deneyiminiz var mı?

Rotring Tikky var bende. O kadar uzun süredir kullanıyorum ki unuttum ne zaman aldığımı. 0.7 uç. Her ihtiyacımı görüyor öneririm.

Yazı yazarken zorlanıyor musunuz kalem ve ucu ince olduğu için ve rapid deneyiminiz var mı?
Rapid deneyimim yok. Yazı yazarken zorlanmıyorum. Hatta şöyle bir şey söyleyeyim Graph X'in ucu hem uzun hemde içinden çıkan ve uç olunca alışması zaman alıyor. Kısacası 0.5 daha uzun ucu olan Graph X ile kırmadan yazabiliyorum. 0.7 300 ile daha da rahat yazıyorum.

Rotring Tikky var bende. O kadar uzun süredir kullanıyorum ki unuttum ne zaman aldığımı. 0.7 uç. Her ihtiyacımı görüyor öneririm.
Tikky bende var.
Rapid deneyimim yok. Yazı yazarken zorlanmıyorum. Hatta şöyle bir şey söyleyeyim Graph X'in ucu hem uzun hemde içinden çıkan ve uç olunca alışması zaman alıyor. Kısacası 0.5 daha uzun ucu olan Graph X ile kırmadan yazabiliyorum. 0.7 300 ile daha da rahat yazıyorum.
Benim asıl merak ettiğim şey elime alınca o güzel hissi yaşayacak mıyım :D.
Çünkü tutma yeri tam plastik.
Çünkü kalemin asıl işi test çözmek ve yazı yazmak olacak.
İnternet insanları Rapid çok rahat ve s2sen bozulmuyor diyor ama 300 ve 500 de çok yakışıklı :D
Edit:
Şu anda 300 almaktan vazgeçtim çünkü 500 60TL gibi bir fiyata bulunuyormuş.
Onun alternatifi olarak aklımda hala rapid var.

Hiç bilmediğim markalar, kaleminde mi böyle türleri çıkmış reis giriyorsun kırtasiyeye alıyorsun 1 tane uçlu kalem.
Reis amaç eğlencesine sadece :D.
Elimde Tikky var ama sıkıldım ben de lanet kapitalizm felsefesini kulanarak (para harca mutlu ol :D) kalem almak istedim :D
Aklımda uzun zamandır 500 ya da Rapid vardı zaten ama seçemedim.
Kullanıcısını arıyorum ama bir tek @Pmw çıktı :D.

Reis amaç eğlencesine sadece :D.
Elimde tikky var ama sıkıldım ben de lanet kapitalizm felsefesini kulanarak (para harca mutlu ol :D) kalem almak istedim :D.
aklımda uzun zamandır 500'ya da Rapid vardı zaten ama seçemedim.
Kullanıcısını arıyorum ama bir tek @Pmw çıktı :D.

100 150 TL'lik uçlu kalemler varmış her şeyinde artık pahalısı var :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı