MakoCan
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar sizce kalem yerine klavye kullanmak iyi olur mu? Sayısal öğrencisiyim ama eğitim sistemi yüzünden Türkçe, biyoloji, coğrafya, tarih gibi tamamen sözel dersleride çözmek zorunda kalıyorum ve yapamıyorum tabii ki. Birkaç hoca yazarak çalışma önerisini söylüyor sürekli ama ben de kalemle yazmayı not tutmayı oldum olası sevmem. Konuşunca bile otomatik yazılan bir dönemde kalem kullanmak ayrı saçmalık bana göre ama zorunlu işte tabii ben demiyorum matematik işlemlerini klavyeyle yapmak olmaz tabii ama böyle uzun konu anlatımları küçük bilgiler kısa notlar uzun notlar falan bu tarz tamamen yazı gerektiren şeyleri klavye kullanarak bilgisayar üstünden yazıp not alsam sizce olur mu? Ne de olsa kalemle yazınca da harfi harfine okuyup yazacağım klavye kullanınca da.
Kalemle uzun yazılar yazmayı hiç ama hiç sevmiyorum. Neden bilmiyorum ama klavyede yazınca sıkılmıyorum. Hatta işimden zevk alıyorum. Bir ara kırtasiyede çalışmıştım el yazısı ile yazılan sayfaları düz yazıya çeviriyordum tek tek ama çok zevkli geliyordu sizce aynı performansı klavyede alabilir miyim?
Kalemle uzun yazılar yazmayı hiç ama hiç sevmiyorum. Neden bilmiyorum ama klavyede yazınca sıkılmıyorum. Hatta işimden zevk alıyorum. Bir ara kırtasiyede çalışmıştım el yazısı ile yazılan sayfaları düz yazıya çeviriyordum tek tek ama çok zevkli geliyordu sizce aynı performansı klavyede alabilir miyim?