TPasha Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600G | 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Siber Güvenlik & Elektrik 10 Eylül 2024 #1 Merhaba, Linux Kali'de kendimi geiştirmek istiyorum. Udemy'de Eğitim vb. öğreniyorum yanda farklı bir şekilde nasıl kendimi geliştireceğim hakkında öneri almak istiyorum. Yardımcı olacak var mı? (nereden öğrenebilirim, Ne yapabilirim vb.)
Merhaba, Linux Kali'de kendimi geiştirmek istiyorum. Udemy'de Eğitim vb. öğreniyorum yanda farklı bir şekilde nasıl kendimi geliştireceğim hakkında öneri almak istiyorum. Yardımcı olacak var mı? (nereden öğrenebilirim, Ne yapabilirim vb.)
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 11 Eylül 2024 #11 TPasha dedi: Hangi sitelere sqlmap taraması yapmalıyım? Basit sitelere mi Genişletmek için tıkla... Php ile yazılmış siteleri dene. Her site olmaz tabii. Artı 0 Eksi
TPasha dedi: Hangi sitelere sqlmap taraması yapmalıyım? Basit sitelere mi Genişletmek için tıkla... Php ile yazılmış siteleri dene. Her site olmaz tabii.
KS KS TPasha Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600G | 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Siber Güvenlik & Elektrik 11 Eylül 2024 #12 706111 dedi: PHP ile yazılmış siteleri dene. Her site olmaz tabii. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkürler kaptan. Artı 0 Eksi
706111 dedi: PHP ile yazılmış siteleri dene. Her site olmaz tabii. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkürler kaptan.