Kali Linux ISO dosyası virüs olarak algılanıyor

Fixsets

Picopat
Daha fazla  
ISO formatında indirdiğim Kali Linux'u ESET de Windows Defender da virus olarak algılıyor, Kali'nin orijinal sitesinden kurmuştum bir sorun olacağını sanmıyorum ama yine de sormak istedim.

213123131.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
ISO formatında indirdiğim Kali Linux'u ESET de Windows Defender da virus olarak algılıyor, Kali'nin orijinal sitesinden kurmuştum bir sorun olacağını sanmıyorum ama yine de sormak istedim.

Eki Görüntüle 2435834
by Copilot:
Kali Linux, siber güvenlik ve etik hacking için yaygın olarak kullanılan güçlü bir araçtır. Bu sistem, birçok güvenlik testi ve analiz aracını içerir. Multiverze gibi bir virüsün Kali Linux içinde kullanılmasının ana amacı genellikle araştırma ve eğitimdir.

Eki Görüntüle 2435834

Gayet normal ISO'da attack toolları olduğu icin bunları tehdit algılamış, bende de olmuştu.

Eki Görüntüle 2435834
Hayır bir sorun olmaz pentesting dağıtımı olduğu için gayet normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı