DD şeklinde yazdırmanız gerekir Linux ISO dosyalarını.Rusufla ISO şeklinde yazdırdım.
Çözüm hatanın içinde.
Çözüm hatanın içinde.
USB'yi farklı porta takınca da aynı hatayı alıyorsanız ISO inerken internetin stabil olmayışından veya farklı bir sebepten dolayı hatalı inmiştir. Tarayıcı ile indirmek yerine IDM benzeri bir programla ISO'yu indirmeyi deneyin.
Yanlış yeri seçiyorsun kanka Kali kurmayı biliyorsun mu sen.
USB'yi farklı girişe takıp denediniz mi?
IDM veya IDM benzeri bir programla. Bu tarz indirme araçları tarayıcıya göre daha stabil dosya indirirler.Hacı ISO dosyasını tarayıcıdan indirmicezde nereden indireceğiz ve portların hepsinde denedim internette normal her zamanki gibi .
"IDM benzeri bir programla..." biçiminde de belirtmişim buna rağmen saçma biçimde sert çıkışıyorsunuz.Tarayıcı ile indirmek yerine IDM benzeri bir programla ISO'yu indirmeyi deneyin.
IDM veya IDM benzeri bir programla. Bu tarz indirme araçları tarayıcıya göre daha stabil dosya indirirler.
"IDM benzeri bir programla..." biçiminde de belirtmişim buna rağmen saçma biçimde sert çıkışıyorsunuz.
O zaman yazılanları okumayı ve ona göre deneyip cevap vermeyi öğrenin hocam....bilmiyordumda...
Tarayıcı ile indirmek yerine IDM benzeri bir programla...
Alakası yokmuş IDM ile zaten denedim aynı hatayı verdiO zaman yazılanları okumayı ve ona göre deneyip cevap vermeyi öğrenin hocam.
ISO'yu hangi araçla ne şekilde yazdırdınız?Alakası yokmuş IDM ile zaten denedim aynı hatayı verdi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.