Çözüldü Kali Linux kurulum sırasında hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

orhanaro

Centipat
Daha fazla  

3 kere ISO dosyasını kurup silmeme rağmen hala aynı hata.

image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

3 kere ISO dosyasını kurup silmeme rağmen hala aynı hata.

Eki Görüntüle 2235445
Çözüm hatanın içinde. :D

USB'yi farklı porta takınca da aynı hatayı alıyorsanız ISO inerken internetin stabil olmayışından veya farklı bir sebepten dolayı hatalı inmiştir. Tarayıcı ile indirmek yerine IDM benzeri bir programla ISO'yu indirmeyi deneyin.

Çözüm hatanın içinde. :D

USB'yi farklı porta takınca da aynı hatayı alıyorsanız ISO inerken internetin stabil olmayışından veya farklı bir sebepten dolayı hatalı inmiştir. Tarayıcı ile indirmek yerine IDM benzeri bir programla ISO'yu indirmeyi deneyin.

Hacı ISO dosyasını tarayıcıdan indirmicezde nereden indireceğiz ve portların hepsinde denedim internette normal her zamanki gibi .

Yanlış yeri seçiyorsun kanka Kali kurmayı biliyorsun mu sen.

USB ile Kali'yi ilk defa kuruyorumda yanlış yer derken ne hacı.

USB'yi farklı girişe takıp denediniz mi?

Evet.

Hacı ISO dosyasını tarayıcıdan indirmicezde nereden indireceğiz ve portların hepsinde denedim internette normal her zamanki gibi .
IDM veya IDM benzeri bir programla. Bu tarz indirme araçları tarayıcıya göre daha stabil dosya indirirler.

Tarayıcı ile indirmek yerine IDM benzeri bir programla ISO'yu indirmeyi deneyin.
"IDM benzeri bir programla..." biçiminde de belirtmişim buna rağmen saçma biçimde sert çıkışıyorsunuz.

IDM veya IDM benzeri bir programla. Bu tarz indirme araçları tarayıcıya göre daha stabil dosya indirirler.

"IDM benzeri bir programla..." biçiminde de belirtmişim buna rağmen saçma biçimde sert çıkışıyorsunuz.

Sert çıkıştıysam kusura bakma reis bilmiyordumda o yüzden sormak amaçlı söyledim teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı