M/Emre_ Decapat Katılım 9 Mart 2020 Mesajlar 41 17 Ağustos 2020 #1 Merhaba, Kali Windows Dual Boot yapmak istiyorum Rufus ile Kali'yi USB'ye yazdım Windows yazar gibi. Secura Boot zaten disabled'ti ama Boot menüsünden USB'yi seçtiğimde biraz bekleyip Windows'u Boot ediyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2020
Merhaba, Kali Windows Dual Boot yapmak istiyorum Rufus ile Kali'yi USB'ye yazdım Windows yazar gibi. Secura Boot zaten disabled'ti ama Boot menüsünden USB'yi seçtiğimde biraz bekleyip Windows'u Boot ediyor. Ne yapmalıyım?
Çözüm Kerem00 17 Ağustos 2020 M/Emre_ dedi: Boot menüsünden USB'yi seçtiğimde biraz bekleyip Windows'u boot ediyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Rufus ile imajı DD modunda yazdırmayı deneyin.
M/Emre_ dedi: Boot menüsünden USB'yi seçtiğimde biraz bekleyip Windows'u boot ediyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Rufus ile imajı DD modunda yazdırmayı deneyin.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 18 Ağustos 2020 #11 M/Emre_ dedi: Hop yaptım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde de çalışmayıp Kali yerine Windows'a atabilir fakat denemek gerek. Artı 0 Eksi
M/Emre_ dedi: Hop yaptım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde de çalışmayıp Kali yerine Windows'a atabilir fakat denemek gerek.
KS KS M/Emre_ Decapat Katılım 9 Mart 2020 Mesajlar 41 18 Ağustos 2020 #12 Kerem00 dedi: Bu şekilde de çalışmayıp Kali yerine Windows'a atabilir fakat denemek gerek. Genişletmek için tıkla... Olsun denemiş olduk tekrar yazarım usb'ye denemeye uğraşmayın. Kerem00 dedi: Rufus ile imajı DD modunda yazdırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim şu an kalideyim. Son düzenleme: 18 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
Kerem00 dedi: Bu şekilde de çalışmayıp Kali yerine Windows'a atabilir fakat denemek gerek. Genişletmek için tıkla... Olsun denemiş olduk tekrar yazarım usb'ye denemeye uğraşmayın. Kerem00 dedi: Rufus ile imajı DD modunda yazdırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim şu an kalideyim.