Kali Linux ve Windows Dual Boot kurulum yapma

M/Emre_

Decapat
Merhaba, Kali Windows Dual Boot yapmak istiyorum Rufus ile Kali'yi USB'ye yazdım Windows yazar gibi. Secura Boot zaten disabled'ti ama Boot menüsünden USB'yi seçtiğimde biraz bekleyip Windows'u Boot ediyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kali için Dual Boot tavsiye edilmiyor. VMware, Virtual box gibi yazılımları kullanarak VM üzeriden kullanabilirsiniz.

Zaten Virtualbox'ta kullanıyordum ama tam performansta çalışmıyor. Kalinin sitesinde ISO dosyasını gördüğümde olabilir diye düşündüm.
Şuna bakarak yapabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler.

Zaten Virtualbox'ta kullanıyordum ama tam performansta çalışmıyor. Kali'nin sitesinde ISO dosyasını gördüğümde olabilir diye düşündüm.
Dual Boot yapılabilir yanlış anlaşılma oluşmasın. Ancak "Tavisye edilmez". Kali çok hafif bir yapısı olduğu için sanal makine üzerinde bile hızlı çalışır aslında. Sisteminiz nedir ve donanımdan hızlandırma açık mı? Bazıları yazılımsal hızlandırma ile kullandığı için düşük performans alıyor.

Dual Boot yapılabilir yanlış anlaşılma oluşmasın. Ancak "tavisye edilmez". Kali çok hafif bir yapısı olduğu için sanal makine üzerinde bile hızlı çalışır aslında. Sisteminiz nedir ve donanımdan hızlandırma açık mı? Bazıları yazılımsal hızlandırma ile kullandığı için düşük performans alıyor.

Sistem i5 3.nesil 8 GB RAM hem HDD hem SSD var HDD'ye kurdum çünkü SSD 240 GB ve neredeyse dolu. HDD'ye kurduğumda kafayı yedi bir anda Virtual box dondu.
Donanımdan hızlandırma nedir bilmiyorum anlatır mısınız?

Sagopa Kajmer.png
Ne yapacağım?
Sagopa Kajmer.png
Ne yapmalıyım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı