Kali Linux'ta eduroam interneti çalışmıyor

niemand

Femtopat
Makaleler
1
Kali Linux'u ana OS olarak kullanıyorum. Eduroam interneti bağlamaya çalışıyorum bağlanmıyor ayarları yapıyorum olmuyor. Eduroamın kendi Linux için olan sertifikasını indirdim ancak sertifika .py olarak geldi. Bu sertifikayı nasıl güvenli kök sertifika yapabilirim. .py olarak indiği için kök sertifika dosyasına atıp sertifika güncellemesi yaptığım halde sertifika eklenmiyor. Çözümü nedir?

Kali Linux'u ana OS olarak kullanıyorum. Eduroam interneti bağlamaya çalışıyorum bağlanmıyor ayarları yapıyorum olmuyor. Eduroamın kendi Linux için olan sertifikasını indirdim ancak sertifika .py olarak geldi. Bu sertifikayı nasıl güvenli kök sertifika yapabilirim. .py olarak indiği için kök sertifika dosyasına atıp sertifika güncellemesi yaptığım halde sertifika eklenmiyor. Çözümü nedir?

Py Python uzantısı, terminalde dosyanın olduğu konuma gelippython3 dosyaadı.py şeklinde deneyin.

Dediğinizi yaptım sertifika çalıştı kullanıcı adı ve şifre sordu sonra da işlem başarılı dedi. İnşallah çalışır. Sabah deneyince yazarım. Teşekkürler sağ olun yardımınız için.

Ne demek hocam, her zaman. İnşallah çalışır.

Ne demek hocam, her zaman. İnşallah çalışır.
Maalesef hocam yine çalışmadı. Anlamıyorum bundan iki ay önce Kali live ile girdiğimde windowstan bile daha kolay bağlanmıştı. Şimdi ise sertifikayı kabul ettirdim .crt formatına getirdim yine olmuyor. Yeni ağ oluşturuyorum, normal deniyorum, güvenlik duvarını kapatıp öyle deniyorum yinede tık yok. Sizde sağolun hocam artık BT'ye giderim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı